Home » KO4 STORY » Аня Пенчева: Написах книга за Ламбо, която никоя дъщеря не иска да прочете
Аня Пенчева: Написах книга за Ламбо която никоя дъщеря не иска да прочете

Аня Пенчева: Написах книга за Ламбо, която никоя дъщеря не иска да прочете

Секссимволът на българското кино днес става на първите две цифри от 666.

Както знаем, актрисата е най-голямата любов на Стефан Данаилов.

„Все едно да имаш срещу себе си Брад Пит, Джордж Клуни и Леонардо ди Каприо“, спомня си Аня за Мастъра. „Беше красив и го знаеше. А скромността му беше непозната“.

По онова време Ламбо е бил на 43 години и е минавал през кризата на средната възраст. Грижел се е за съпругата си да се чувства добре и да не й липсва нищо. Но все пак рутината на семейния живот си казала думата.

„Изведнъж се появи Аня и нещо в мен започна да се събужда“ – сподели актьорът преди време.

Аня ПенчеваСпоред него, Пенчева го е накарала отново да се почувства жив, да се вълнува от нещата в живота. Данаилов се изнесъл от семейното си жилище и двамата с Аня заживели в Перник. След това актьорът осъзнал огромната разлика във възрастта на двамата и решил да се разделят.

„Oбичахме се много, но в един момент стана невъзможно хубаво и се уплаших. Поисках да се разделим. Чувствах се остарял и уморен, а Аня животът я искаше“ – каза Стефан Данаилов.

Така и станало и актьорът се върнал при съпругата си Мария, която винаги е била негова подкрепа и вдъхновение. Според него, от многото му любови единствено Аня Пенчева можела да се мери с нея.

Днес, на 66, Аня казва, че все още не е надживяла тийнейджърството си. Носи къси поли, клинове, високи токчета и въобще не се интересува от хорското мнение.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?