Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Арестуваха Динко от Ямбол часове след като разобличи просяк, престорил се на инвалид (видео)
Арестуваха Динко от Ямбол часове след като разобличи просяк престорил се на инвалид

Арестуваха Динко от Ямбол часове след като разобличи просяк, престорил се на инвалид (видео)

Полицията се самосезира след видео, в което ловецът на мигранти блъска и събаря просяк от инвалидна количка, престорил се на сакат

Прочулият се като ловец на мигранти Динко от Ямбол бе задържан от полицията в Несебър, след като в социалните мрежи се завъртя потресаващо видео с негово участие.

В клипчето Динко отново раздава справедливост, като този път гневът му се стоварва върху просяк на инвалидна количка. По време на записа става ясно, че Динко разкрива измама – инвалидът всъщност не е без крака, а използва трик, за да се представи за беззащитен човек с увреждания.

Случката е заснета в Равда, в района на известна верига магазини.

Динко крещи и удря шамар на просяка, брутално го събаря на земята, разпилявайки стотинките, които мъжът е събрал. На няколко пъти го пита защо лъже, докато непознатият мълчи.

След разпространение на видеото от ОД МВР изпратиха официално съобщение: Във връзка с видеоклип, публикуван в социалните мрежи и различни медии, касаещ агресивно отношение към мъж, представящ се за инвалид и просещ на входа на хипермаркет в с. Равда, служители от Ру Несебър са се самосезирали и са образували досъдебно производство за хулигански действия, по които за срок от едно денонощие е задържан извършителя на противоправната проява – 36 годишен мъж от Ямбол.

Същият е дал обяснения за действията си. Към момента продължава работата по установяване на просещия мъж, свидетели на хулиганските действия, както и самоличността на снималото клипа лице. По случая е сезирана и Районна прокуратура – Бургас.

24 часа

 

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?