Home » СВЯТ » Астрологът на Путин Павел Глоба: 2024 г. ще бъде трудна, може да има нова пандемия!
Астрологът на Путин Павел Глоба: 2024 г. ще бъде трудна може да има нова пандемия!

Астрологът на Путин Павел Глоба: 2024 г. ще бъде трудна, може да има нова пандемия!

Известният руски астролог Павел Глоба заслужено се радва на голямо уважение в цял свят, тъй като отдавна е доказал на практика, че неговите прогнози се сбъдват.

Говори се, че той е личен съветник на самия Владимир Путин. В годините назад Глоба предвижда разпадането на СССР и аварията в атомната електроцентрала в Чернобил, разрушаването на кулите близнаци в Ню Йорк, както и редица други значими събития.

Според него годината, която предстои, няма да е лесна, но не обещава нищо фатално. Промени ще усетим още в първите ѝ дни. „Гигантите на Слънчевата система Сатурн и Юпитер са разположени по такъв начин, че предвещават множество промени. Те ще засегнат различни области, като се започне с климата. Икономиката и политиката също ще бъдат засегнати“, казва гуруто в астрологията.

По негови думи военните конфликти ще продължат. Ситуацията за Украйна няма да се развие благоприятно и астрологът смята, че до две години държавата може да спре да съществува в този си вид.

Глоба твърди, че зимата на 2024 г. обещава нови изобретения и открития, а пролетта и лятото ще бъдат по-спокойни периоди за човечеството. Що се отнася до здравния сектор, астрологът на Путин предупреждава, че годината на Зеления дървен дракон може да ни донесе по-страшна пандемия дори от Ковид-19. Той препоръчва да бъдем особено бдителни към здравето си.

Ето и годишния му хороскоп, разбит по месеци:

Януари обещава благоприятно време за почти всички представители на зодиакалния кръг. Трудности могат да възникнат само за Козирозите – загуба на работа, безпаричие. Февруари ще бъде емоционално нестабилен за почти всички зодиакални знаци и ще донесе куп проблеми. Март ще бъде идеалният месец за започване на бизнес, а април – за решаване на дрязги от семеен тип.

През май всички зодии ще имат неочаквани разходи. Трябва да бъдат пестеливи.

Напрегнат период за целия зодиакален кръг ще бъде юни и ще донесе много скандали. Юли ще бъде перфектният месец са сключване на бракове, а август –за почивка. Септември ще бъде последният спокоен месец, защото от 5 до 10 октомври предстои най-страшният период за зодиака, през който Глоба предрича финансови катастрофи за всички знаци.

Ноември ще донесе здравословни проблеми на мнозина, а декември ще бъде изпълнен с драматични обрати.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?