Home » БЪЛГАРИЯ » Астрологът Силва Дончева си каза тежката дума: Ротация в кабинета няма да има, правителството пада всеки момент!
Астрологът Силва Дончева си каза тежката дума: Ротация в кабинета няма да има правителството пада всеки момент!

Астрологът Силва Дончева си каза тежката дума: Ротация в кабинета няма да има, правителството пада всеки момент!

„2024 г. ще бъде доста изненадваща и финансово напрегната. Тя е първата от двугодишен цикъл, който е доста напрегнат“.

Това заяви пред Euronews Bulgaria астрологът Силва Дончева.

„През 2022-2023 г. линията на слънчевите и лунните затъмнения минават през Телец и Скорпион, които са линиите на парите и теглят света надолу. Тази година е кулминация на тези процеси. Започналото обедняване ще се ускорява.

Още през 2020 г. влязохме в един 35-годишен цикъл, който е свързан с абсолютна промяна на политиката и отиване към по-авторитарни и диктаторски режими. До 2026-27-28 повечето лидери на света ще бъдат напълно променени. Това важи и за България“, казва още Дончева.

„Правителството всеки момент ще падне. Ние сме пред парламентарни избори. Според мен няма да се осъществи преходът на ротация“, прогнозира астрологът.

„В Близкия Изток ситуацията ще се усложни. Дори през февруари-март в конфликта може да се включат повече държави, да възникне непредвидим проблем или нов конфликт пак в този район. Не е изключено Китай, Индия и Корея да вземат някакво отношение“, казва още Силва Дончева астрологът.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?