Новините на фокус
Home » ЗОДИИ » Астролог назова зодия, която ще удари големия джакпот през август
Астролог назова зодия която ще удари големия джакпот през август

Астролог назова зодия, която ще удари големия джакпот през август

Руският астролог Тамара Глоба каза, че през август знаците на Зодиака ги очакват много вълнения. Въпреки това, дори и в този труден месец, един звездите ще бъдат благосклонни към един знак.

Звездният експерт смята, че истинското щастие очаква Девите, чийто цикъл вече е на път. Според нея пред представителите на знака ще се отвори истински паричен коридор.

Те ще могат да се отпуснат и да си отдъхнат, получавайки финансиране от всички най-неочаквани източници на доходи.

Сред тях ще се появят нови, включително необичайни проекти, които ще донесат добри печалби до края на годината.

Финансовото състояние ще бъде придружено от израстване в кариерата. Очарованието и усърдието на знака ще доведат до факта, че Девите ще имат истинско признание от шефовете. Така че наградите и милите думи ще пристигнат съвсем скоро.

За щастливите Деви август ще донесе безценен опит и полезни контакти. И в същото време личен успех, защото не само мениджърите и колегите няма да останат безразлични към очарованието на знака.

За неженените и неомъжените Деви ще настъпи добър период за брак. Самотните хора трябва да очакват обещаващи запознанства.

Творческите личности, писатели и художници, ще могат да почувстват прилив на вдъхновение с такава сила, каквато не са изпитвали досега.

В същото време морето от емоции няма да подкопае здравето, към което Девите се отнасят с голямо внимание. А черешката на тортата ще бъде една заслужена и безпроблемна почивка.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?