Горещи новини

Астроложката Василиса Володина: ЮЛИ 2023 г. ще позлати ТРИ знака на зодиака!

Астроложката Василиса Володина: ЮЛИ 2023 г. ще позлати ТРИ знака на зодиака!

ОВЕН

Очаква ви много вълнуващ месец. С Марс, планетата на действието, и Венера, планетата на любовта, които се събират в огнения Лъв, вие сте отворени за срещи и удоволствия. Освен това Северният възел, който се връща във вашия знак за първи път от юни 2006 г., призовава за действие. За щастливо влюбените Овни юли също ще е горещ – планетите ще вдъхнат нов огън във връзката ви, трябва само малко да им помогнете.

Пари. Очаквате ли повишение, интересна позиция, нова заплата – или всичко по-горе? Сега е моментът да изразите себе си. Просто се уверете, че всички аргументи са подготвени предварително. Това е време за дипломация, а не за прибързани искания.

ТЕЛЕЦ

Венера, вашият управител, който отговаря не само за любовта, но и за парите, ви тласка да водите луксозен начин на живот. И решавате да започнете с подобряването на дома. Новолунието в Рак ще засили това настроение: възползвайте се от тези енергии и превърнете гнездото си в място на сила.

БЛИЗНАЦИ 

Венера в Лъв е благоприятна за партита и светски събития. Ако забележите някой интересен – не се правете на безразлични, елате и се опознайте! Ще бъдете приятно изненадани от реакцията му на вашата прямота. За Близнаци, които са намерили своята любов, животът кипи през юли: приятели, срещи, проекти. Страхотно е, просто се опитайте да гарантирате, че всичко това не се случва в ущърб на връзката. Не пропускайте да помислите как да включите любимия човек в плановете си.

Сега ви е по-лесно от всякога да преговаряте с началниците си – този Меркурий в Лъв подчертава вашите комуникативни умения. Време е да поговорим за увеличение на заплатите. Що се отнася до разходите, една от най-важните инвестициипрез юли е външният вид: все същата Венера в Лъв, изисква инвестиции в себе си.

РАК

Посветете този юли на грижата за себе си – заслужавате го. Освен това, това е, което ще привлече обещаващо познанство. Независимо дали става въпрос за пазаруване в търговския център или за масаж, звездите вещаят интересна среща.

Въпреки че вашата чувствителна природа е склонна да поставя другите на първо място, трябва да се поглезите точно сега или рискувате да прегорите. Всички инвестиции в себе си ще се изплатят с добро настроение и прилив на енергия, които ще ви помогнат в работата. Когато избирате между нови обеци и перфектната лятна рокля, вземете ги всички.

ЛЪВ

Изглеждате и се чувствате по-добре от всякога – защото толкова много планети са се събрали във вашия знак: Слънцето, Венера, Марс, Меркурий! Ако търсите любов, ще я намерите: сега всичко, което трябва да направите, е да изберете правилния човек от тълпата фенове.

Пари. Това е вашето време да блеснете – както и на работа. Демонстрирайте идеите си – те ще бъдат приети благосклонно. Що се отнася до разходите, започнете да планирате рождения си ден – нека бъде нещо голямо!

ДЕВА 

Сега имате други интереси: да останете сами със себе си, да презаредите и да разберете какво наистина искате. Но в края на месеца общителният Меркурий, навлязъл във вашия знак, ще ви даде събеседник, с когото ще имате много общи интереси. Марс и Меркурий във вашия знак, плюс Юпитер в Телец – имате всички козове за пробив. Готови сте да подобрите стандарта си на живот . В крайна сметка мъдростта казва, че трябва да се обличаш за позицията, за която мечтаеш, а не за тази, която имаш сега.

ВЕЗНИ

Венера, вашата управляваща планета, реши да се задържи в Лъв, което означава, че ще имате много възможности за срещи – романтични, бизнес, приятелски.  А Новолунието в Рак на 17 юли ще ви накара да искате да обградите любимия човек с грижа и внимание. Най-доброто, което можете да направите, е да зарежете всичко и да отидете на малко пътешествие със сродната си душа.

В началото на месеца е добре да инвестирате в автобиографията си: помислете за сертификационна програма или курс, който ще ви направи още по-търсени. Напълно възможно е в близко бъдеще да се появи много примамлива свободна позиция за вас и трябва да сте готови за това.

СКОРПИОН

Настроението на този месец е много просто: имате нужда от внимание! И колкото по-скоро го признаете, толкова по-скоро звездите ще ви помогнат да срещнете някой, който ще ви направи комплимент и ще изпрати романтични снимки на месинджъра.

Пълнолунието в Козирог рязко се фокусира върху вашата кариера и финансови цели. И също така ще ви принуди да пестите, за да ги постигнете. Въздържайте се от импулсивни покупки – изпратете тези пари в спестовна сметка. Да, звучи твърде сериозно за лятото, но резултатът ще бъде подходящ.

СТРЕЛЕЦ

С Венера в сроден Лъв през юли имате всички шансове да срещнете някой, който споделя вашите страсти. И за да умножите тези шансове, отидете на „правилните“ места: клуб по интереси, езикова школа, туристическа експедиция.

Вашият юли е свързан с компромис между сериозна работа и забавни приключения. Колкото и отговорен служител да сте през делничните дни, посветете уикенда на развлечения. Музика, изискани тоалети, любими приятелки, разговори до сутринта

КОЗИРОГ

Юли е идеалният месец наистина да опознаете себе си, благодарение на енергията на Пълнолунието във вашия знак. Съгласете се, трудно е да намерите сродна душа, когато не разбирате от какво се нуждаете или какво искате. Веднага щом се справите с тези проблеми, Юпитер в свързан Телец ще ви даде възможност за голямо и силно чувство. Козирозите, които са срещнали любовта си, трябва да посветят юли на почивка от рутината и време с любимите си хора. Защо не планирате „романтично бягство“ поне за няколко дни?

Вашата задача за юли е да се научите не да спестявате, а да пускате пари и да купите нещо, без което, обективно погледнато, бихте могли.

ВОДОЛЕЙ

И животът става все по-добър! Венера, която се е установила в знака Лъв за дълго време, със сигурност ще привлече потенциални ухажори в живота ви. За да й помогнете, участвайте в социални дейности, не отказвайте покани за събития и се отдайте на себе си по всякакъв възможен начин.

Социалният ви живот е в разгара си: приятели, комуникация, партита – всичко, което зарежда Водолея с енергия. Преди обаче да се втурнете да изпълнявате всички капризи на вътрешното си дете, проверете финансите си. Ако тук не всичко е розово, намалете бюджета за развлечения.

РИБИ 

През юли не мечтаете, а действайте. Пълнолунието в целенасочен Козирог на 3 юли помага за въплъщение на най-смелите фантазии. А Новолунието в Рак на 17 юли ще ви направи много грижовни – към себе си.

Това е чудесен момент да получите това, което искате. Не се страхувайте да поставяте изисквания – но първо помислете за убедителна презентация.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Астроложката Василиса Володина: ЮЛИ 2023 г. ще позлати ТРИ знака на зодиака!"

Какво мислите?