Баба Ванга предрекла на Лепа Брена кога ще спре да пее

Baba Vanga predrekla na Lepa Brena

Лепа Брена го закъса.Напоследък все по-често започна да говори за проблеми и за необходимостта да намали темпото и да се отдаде на почивка.

Показателно ,че не всичко върви по мед и масло около нея е проваленият ѝ концерт в столицата на Черна гора – Подгорица.

На 10 май фолк звездата трябваше да изнесе концерт в зала „Морача“ в града, но музикалното събитие падна от афишите.

За радост на феновете изявата на Брена не е канселирана окончателно. По думите ѝ е изместена за 25 май.

Пред К1 тя признава защо се е стигнало до отмяната на концерта: „Не можахме да подготвим пълната продукция, която искахме, защото аз настоявам, че в Подгорица трябва да дойде толкова велик и голям екип, колкото беше в Сараево.

Защо? Защото не съм била от много години там.. Бих искала да създам тази сценография и всичко, което публиката ще има възможност да види и чуе“.

Защо обаче нейният екип не е съумял да направи това навреме за 10-и май, не е ясно. Брена обаче си признава, макар и завоалирано, че са я налегнали грижи и проблеми.

„Мисля как да си почина възможно най-скоро, да се пренастроя, кой сериал ще гледам, къде ще ходим на почивка с Боба, да се порадваме на себе си. Мисля си за някои обикновени, човешки неща – каза Брена, разкривайки как се справя с проблемите.

„Животът се състои от проблеми, но за интелигентните хора проблемът е това, че нещо трябва да се реши“ –  допълва певицата, като уточнява: „Никога не съм бягала от проблемите. Аз съм жена боец, умея да се справям с трудни и лесни неща“.

Най-голямата музикална звезда на бивша Югославия си припомни и срещата от миналия век с известната пророчица Баба Ванга.

“ Когато отидох при нея, тя ми каза: „Догодина като дойдеш през септември, пак ела при мен направо“. Казах й: „Ванга, догодина ще почивам“. Тя се засмя на това и каза: „Докато си жива ще пееш, няма да си починеш една година, защото това ти е съдбата“.

Дали ще издържи на напрежението любимката на хиляди фенове на турбофолка, предстои да видим.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Баба Ванга предрекла на Лепа Брена кога ще спре да пее"

Какво мислите?