Горещи новини

Балдъзата на Андрей с роля в „Мисията невъзможна“: Ето какво й каза Том Круз!

Балдъзата на Андрей с роля в "Мисията невъзможна": Ето какво й каза Том Круз!

Актрисата Доротея Толева, която е близначка на Емануела, жената на продуцента Андрей Арнаудов, разказа в „На кафе“ по Нова телевизия как е получила роля в най-новата, седма част на поредицата с Том Круз „Мисията невъзможна“.

Тя получила покана за прослушване от агента си буквално половин час по-рано. Не знаела за кой филм и коя роля се явява.

С Доротея по видео връзка се свързала усмихната жена и почнала да ѝ обяснява, нещо, но връзката не била добра. Така актрисата чула „мисията невъзможна“, но помислила, че това е казано в преносен смисъл, тъй като било в контекста на снимането на кино в пандемията. След това прочела текст на английски, на български и руски, а също на английски с руски акцент.

Едва след като получила ролята, тя разбрала, че избрана да играе руска агентка в успешната шпионска поредица на Том Круз.

Естествено, Гала се разтопи и почна да разпитва Толева какъв е супер известният актьор на живо. „Ролята ми не голяма, не мигайте докато гледате, че може да ме пропуснете“, подчерта Доротея Толева. Тя обаче има сцена с Том Круз.

„Той беше прекрасен“, заяви актрисата, а сестра ѝ Емануела я издаде, че го нарекла още „много запазен“ и че е точно такъв, какъвто е и на екран.

„Том Крус е много великодушен, щедър, подкрепящ при това с целия екип. След всеки кадър с него, той казваше: „Браво, Доротея! Страхотно!“ И с другите актьори беше така, аз съм много впечатлена от отношението“, разказа Толева, а Гала чак се пресегна да я пипне, защото е играла с кумира на милиони жени.

Емануела Толева пък заяви, че като еднояйчна близначка на Доротея се чувства така, сякаш тя е играла в един филм с Том Круз.

Двете сестри споделиха дали са си разменяли местата, след като малко хора могат да разпознаят коя коя е. По-често Доротея се правила, че е Емануела, особено по времето, когато двете били за кратко модели. Еми се била разболяла в единия случай, а близначката отишла и я заместила, за да не изтърве парите от фотосесията.

„Ако напишеш в Гугъл „Емануела Толева“, ще излязат много снимки на Доротея. Сега вече излизат снимки на Андрей“, коментира съпругата на известния продуцент.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Балдъзата на Андрей с роля в „Мисията невъзможна“: Ето какво й каза Том Круз!"

Какво мислите?