Бащата на Илън Мъск има 2 деца от дъщеря си, която е с 41 години по-млада от него: „Ние сме на Земята, за да се възпроизвеждаме!“

Бащата на Илън Мъск има 2 деца от дъщеря си която е с 41 години по-млада от него: „Ние сме на Земята за да се възпроизвеждаме!“

Бащата на Илон Мъск , Ерол Мъск (73), се сдоби с дете от дъщеря си. За щастие не става дума за кръвосмешателство, а за доведена дъщеря, но това не прави ситуацията по-малко „нормална“.

Мъск се жени за майката на Яна Бесиденхут, когато тя е само на 4 години.

Това е второто дете за Ерол Мъск и осиновената му дъщеря, която е с 41 години по-млада от него, похвали се самият той в скорошно интервю.

Ерол Мъск и Яна

Ерол Мъск (76) признава, че има дъщеря от Яна Бесиденхут (35), родена през 2019 г. Преди това на двамата им се роди син Елиът Ръш, който сега е на 5 години.

Майка й Хеди и Мъск са женени от 18 години и имат две деца. Бесиденхаут е само на 4 години, когато Мъск става неин втори баща. Ерол и Мей Мъск са женени от 1970 до 1979 г. и имат три деца: Илон, Кимбала и Тоска.

Ерол Мъск каза пред The ​​Sun, че детето не е било планирано, като добави, че той и Бесиденхут са живели заедно около 18 месеца след раждането на първото им дете.

Ерол Мъск деца

Те вече не живеят заедно, но „пазят любовта един към друг“, каза той.

По-големият Мъск каза също, че дъщерите му са шокирани от връзката му с Бесиденхут. „Ню Йорк пост“ съобщи, че той е баща на общо седем деца.

„Единственото нещо, за което сме на Земята, е да се възпроизвеждаме.“ Ако можех да имам още едно дете, щях да го направя. Не виждам причина да не е така“, каза той.

Вътрешен човек съобщи по-рано този месец, че Илон Мъск се е сдобил с близнаци през ноември от една от служителките му в Neuralink. Това означава, че той има общо девет деца, които са известни на обществеността.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Бащата на Илън Мъск има 2 деца от дъщеря си, която е с 41 години по-млада от него: „Ние сме на Земята, за да се възпроизвеждаме!“"

Какво мислите?