Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » БГ-Барбито Андреа с най-големите джуки в света не може да си намери мъж:
БГ-Барбито Андреа с най-големите джуки в света не може да си намери мъж:

БГ-Барбито Андреа с най-големите джуки в света не може да си намери мъж:

Българката с най-големите устни в света или както я наричат “ БГ-Барбито “ има голям кахър напоследък. Световните медии разпространиха новината, че нашенката си търси мъж. 

Бившата студентка по философия Андреа Иванова, която си натъпка в устните и гърдите промишлени количества силиконови филъри, признава, че й се иска „да се влюби лудо“.

25-годишната нашенка, отвяла, и то с огромна преднина и покойната сексбомба Ан Никол Смит, уточнява, че за да й се случи това, е необходимо „любовта да е истинска“.

Като желязно условие бившата ескортаджийка поставя потенциалните кандидати за сърцето й да приемат без никакви уговорки нейната визия.

БГ Барби

„Бих искала да срещна правилния партньор за мен, защото любовта е най-красивото и значимо нещо на този свят – убедена е Андреа. – Много хора ми пишат в социалните мрежи и се радвам, че го правят, за да мога да избера най-подходящия човек, когото да обикна“, допълва Андреа.

По думите на джуки номер 1 тя е имала вече „някои горчиви преживявания“ в миналото и не се е чувствала „оценена“ в предишни връзки.

„Днес обаче съм станала по-придирчива към мъжете, с които излизам и съм се е научила да поставям собственото си мнение на първо място пред мнението на другите“, изповядва силиконовата шампионка.

„Мои партньори в миналото са ме съветвали да променя външния си вид и да не бъда толкова екстравагантна, да нямам толкова много филъри. Никога не съм ги слушала и винаги сме се карали, защото не бих направила нещо за някой, който може да ме напусне по такива причини. Аз се харесвам такава и ще бъда, каквато си искам, без да се влияя от ничие мнение“, сигурна е Андреа.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?