Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » БГ Барби Андреа: „Не съм ходила на психолог, мисля, че съм повече психолог от психолозите, защото имам доста познания в тази област“.
БГ Барби Андреа: „Не съм ходила на психолог мисля че съм повече психолог от психолозите защото имам доста познания в тази област“.

БГ Барби Андреа: „Не съм ходила на психолог, мисля, че съм повече психолог от психолозите, защото имам доста познания в тази област“.

Андера – Българското Барби продължава да прескача летвите на пластичната хирургия. Тя вече е световно известна като барбито от България с огромните устни, още по-огромните гърди и странен силен грим.

Досега Андреа е поставяла 35 пъти филър в устните си, а силиконът и на двете гърди общо е 1200 кубика.  Тя  обаче не мисли, че това е достатъчно. „Със сигурност ще ги правя по-голами, поне двойно, та даже и тройно“ -кетагорична е българското Барби.

Това заяви Андреа в едно доста интересно интервю в подкаста „На по чашка“  с Глориа Йорданова, където Барбито разказва подробно за себе си, начина си на мислете и за живота си.

Преди да стане „барбито от България“, Андреа е била съвсем обикновено красиво момиче от град Бургас. В момента живее в София. Завършила е немска гимназия. Интересува се от философия и психология, пяла е и в училищния хор. първите филъри в устните слага на 21- годишна възраст.

„Преди не бях грозна, но доста по-безлична и обикновена, с нищо не се различавах от масата. Когато станах по-голяма, започнах промените по себе си. Доста хора ме упрекват за решението ми. Но човек трябва да прави това, което го кара да се чувства щастлив. Аз се харесвам така. И ще продължа да го правя„, разказва Андреа.

Странните й вежди също са желан ефект. Така е по-шантаво – отбелязва Барбито.

В повеченто държави е призната като жената с най-голями устни. В чужбина е по-известна колкото и в България, че и повече. Не може да изброи стотици статии в чуждестранните медии за нея.

Към момента Андреа си е правила гърди, устни, скули и брадичка. 

Барбито признава, че се случвало да среща хейт не само в социалната мрежа, но и на живо заради вида си. Много пъти обаче хора идват да се снимат с нея и я възприемат като атракция, а тя никога не отказва снимка.

„По улицата чувам възклицания : „ужас“, подсвирквания, подхилвания, но това е нормално, защото съм наясно, че има хора, които се стряскат от външния ми вид, особено когато съм силно гримирана. Но мисля, че няма нужда от това“.

Андрея споделя, че родителите й не харесват визията й и смятат, че прекалява.

„Но аз съм пълнолетна и правя каквото реша. Основният проблем на семейството ми е, какво ще стане в бъдеще с мен и дали здравето ми няма да се влоши“, каза Андреа. Тя признава, че много клиники вече отказват да й слагат повече филъри. Казва, че прекалено големите й устни засега не й пречат да се храни и да пие вода нормално.

И сигурно се чудите откъде Андреа има толкова много пари, за да си прави корекции.

В интервюто с Глориа Йорданова, барбито признава, че има акаунт в „Онли Фенс“, където качва всякакво съдържание за възрастни и оттам идва основният й източник на доходи. Най-много абонати има сред чужденците. Андреа отрича да е платена компаньонка. Имаше момент, в който неин порно клип изтече в социалната мрежа – именно от канала й. Барбито отрича тя да е замесена в това.

В момента Андреа няма мъж до себе си. Тя признава, че за много мъже е пречка скандалния й външен вид. На много мъже това е проблем. Но има много хора, които й пишат в социалните мрежи. Имала е и предложения за брак.

Барбито разказва, че е имала тежки любовни истории, за които не иска да си спомня. Това се е случвало дори и преди корекциите.  Андреа е имала връзка с човек от крайно авторитарно семейство, които не биха я приели по никакъв начин в този вид. Имали спорове да махне корекциите си, но тя е избрала по-скоро да прекрати отношенията си с мъжа.

На въпрос дали е ходила на психолог, тъй като много от хората смята, че има психичен проблем Барбито отговаря: „Не съм ходила на психолог, мисля, че съм повече психолог от психолозите, защото имам доста познания в тази област“.

Андрея твърди, че е имала доста щастливо детство и е била обгрижвана. Въпреки, че много хора смятат, че е имала детска травма и затова е стигнала до тук, няма такова нещо, категорично е Барбито.

Българското Барби казва, че ако един ден има деца няма да ги спира в желанията им, стига да не вредят на останалите.  Според нея децата трябва да се съветват, но не и принуждават.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?