Home » БЪЛГАРИЯ » Безобразие: Вижте колко искат за бутилка минерална вода и пица на морето
бутилка минерална вода и пица на морето

Безобразие: Вижте колко искат за бутилка минерална вода и пица на морето

Рекордната скъпотия по родното Черноморие скандализира посетители в курорта Албена, научи ko4.

Бистро „Шамрок“ в курортния ни комплекс продава бутилка минерална вода от 11 лв. Богатата на минерални води България би предполагало да предлага и на приемлива цена. В същото време бутилка вносна бира се предлага за 6 лв.

Скандалната касова бележка е публикувана във фейсбук групата „Произведено на село“. Дни наред вече в социалните мрежи на тема българско море е страшно. Потребителите публикуват снимки от празните, но затова пък нагъчкани с шезлонги плажове на Слънчев бряг.

За сметка на това обаче ГКПП-тата към Гърция се пукат по шевовете и едва смогват да пропуснат всички запътили се към съседна Гърция.

Българите почиват още в Албания и Турция, но вече със сигурност избягват скъпите и ужасяващи български курорти, които предлагат лоша храна, шезлонгите са на гъсто, хотелите – често пъти на недостатъчно добро ниво. Да не говорим за чужденците, които са тотално прокудени от родното море и се отправят към Турция, Египет и всевъзможни екзотични дестинации.

От друга скандална касова бележка пък стана ясно, че на Черноморец два шезлонга и чадър се предлагат за 40 лева при наличието на безплатни такива в Гърция.

ретро

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?