Home » ЗА ДАМИТЕ » Без ТРОШИЧКА брашно, по-вкусно от пица! Ядеш, колкото ти душа искаш, и пак си слаба! (ВИДЕО)
Без ТРОШИЧКА брашно по-вкусно от пица! Ядеш колкото ти душа искаш и пак си слаба! (ВИДЕО)

Без ТРОШИЧКА брашно, по-вкусно от пица! Ядеш, колкото ти душа искаш, и пак си слаба! (ВИДЕО)

Една необичайна рецепта за чудесен солен кекс без брашно.

Цялото семейство веднага ще се влюби в това ястие.

Страхотна рецепта за пилешки деликатес, който много напомня пица, но от него няма да напълнеете.

пица без брашно

Солен кекс без брашно

Продукти:

За тестото:

230 г сварени и овкусени пилешки гърди

2 яйца

1 ч. л.

бакпулвер (7 г)

2 супени лъжици зехтин (30 мл)

За чеснова паста:

1 скилидка чесън

1 супена лъжица зехтин (15 ml)

2 супени лъжици крема сирене (50 гр.)

100 г сирене моцарела

риган на вкус

Приготвяне:

Поставете сварените и овкусени пилешки гърди в съда на блендера.

След това се налива зехтин.

Добавете яйцата и разбъркайте добре.

След това добавете бакпулвера.

И разбъркайте за 15 секунди.

Намажете формата за печене с размекнато масло.

Разпределете вътре тестото и го разстелете равномерно.

Поставете да се пече в предварително загрята на 220°C фурна.

Печете тестото за 15 минути.

Добавете крема сирене в малка купа.

След това добавете намачкана скилидка чесън и зехтин.

Разбъркайте с шпатула.

Изпеченото тесто се намазва с крема.

След това се поръсва настъргана моцарела и риган.

Поставете тавата в предварително загрята фурна и печете 15 минути при температура 220°C.

Оставете пая с пилешко месо да изстине, нарежете го и сервирайте.

Желаем ви добър апетит!

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?