Home » КЛЮКАРНИК » Бившата на Радев напусна България: Гинка Кесякова отпраши за САЩ с приятелки
Бившата на Радев напусна България

Бившата на Радев напусна България: Гинка Кесякова отпраши за САЩ с приятелки

Първата съпруга на президента Румен Радев е напуснала България, научи ko4.

Заминаването на банкерката Гинка Кесякова извън България обаче било временно и тя нямала намерения трайно да се установява в чужбина. Просто с група приятелки решили да си подарят екскурзия до САЩ.

Основната дестинация на компанията била мечтаният от тях Ню Йорк. И преди се е случвало Гинка да пътува в същата конфигурация в чужбина, най-вече в съседна Гърция. Откакто е разведена с Радев, Кесякова споделя ваканциите си с приятелките си от младежките години.

С тях отбелязва празниците, ходи на почивка и излети в планината. Макар интересът към нея от страна на мъжкия пол да не стихва, засега тя не се е показвала публично с мъж. Известно време беше засичана в компанията на неин колега от банката, в която работи.

Иван често я изпращаше до дома й, двамата бяха засичани да се разхождат в парка или да хапват заедно. Кесякова обаче виждала у него само приятел. Приоритет на бившата съпруга на президента са децата й. Георги и Дарина – синът и дъщерята на държавния глава, все още живеят под един покрив с майка си. Тя се е нагърбила с всички битови задачи, за да могат децата й да имат време за младежки забави и училище.

Тази година Дарина ще е абитуриентка, а балът й ще е повод Румен и Гинка отново да седнат на една маса. Не се знае обаче дали настоящата му съпруга Десислава ще получи покана за семейния празник, пише Ретро.

Хотарена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?