Новините на фокус
Home » СВЯТ » Бивша Мис Украйна хвана оръжието и се закани: Нашествениците ще умрат на наша земя!
Бивша Мис Украйна хвана оръжието и се закани: Нашествениците ще умрат на наша земя!

Бивша Мис Украйна хвана оръжието и се закани: Нашествениците ще умрат на наша земя!

Анастасия Лена, бивша Мис Украйна, се зарече да брани страната си от руските нашественици, обещавайки, че те „ще умрат на наша земя.“

Лена, която представляваше Украйна в конкурса Miss Grand International през 2015 г., пусна видео в Инстаграм, на което се упражнява с огнестрелно оръжие на стрелбище.

Тренираме. Нашествениците ще умрат на наша земя! Целият свят ще види това! Почакайте и вижте какво ще се случи, пише Лена.

Анастасия ЛенаВсеки, който иска да се присъедини към защитата на сигурността в Европа, може да дойде и да застане рамо до рамо с украинците срещу нашествениците на 21 век. Попитайте във вашето посолство, пише The Independent.

Правителството на Украйна призова гражданите да се включват в защитата на страната, след като руският президент Владимир Пурин разпореди на армията си да нахлуе.

В Украйна раздават оръжие на всеки, който иска да се бие и учат хората как да приготвят коктейли Молотов след началото на руското нападение в четвъртък.

Бивша Мис УкрайнаВ коментар към своя снимка в Инстаграм Лена пише: Аз не съм в армията, а просто жена, просто нормален човек. Просто човек, като всички в моята страна. Също така от години съм състезател по еърсофт.

Бившата кралица на красотата, която е родена в столицата Киев, продължава: „Ние ще победим!“

Руската армия среща ожесточена съпротива от украинските сили, а войната днес навлиза в шестия си ден.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*