Home » КЛЮКАРНИК » Бивш любовник на Златка проговори, разкри мръсни тайни
Бивш любовник на Златка проговори, разкри мръсни тайни
Бивш любовник на Златка проговори, разкри мръсни тайни

Бивш любовник на Златка проговори, разкри мръсни тайни

Сводник, търгуващ с проститутки, е откривателят на Златка Райкова, която умилява половин България с телевизионната си любов с Благой Георгиев. Осъденият многократно за търговия с плът Васил Телбизов e човекът, който поема блондинката още когато тя е 15-годишна ученичка и й показва „пътя в живота“, спомнят си техни общи приятели.

По думите на самия Телбизов Златка Райкова дори е била най-оборотното му момиче в началото на века, пише „Уикенд“. Именно той финансира преобразяването й в секси мадама – плаща 5000 лева за силикон, слага й изкуствени джуки и коси и я превръща в неустоима мъжемелачка.

Въпреки че е женен, Райкова не само е най-знатното момиче в бардака му, но и негова любовница.

В Пазарджик още си спомнят как тя го чака пред затвора, за да излезе след поредната излежана присъда, но там се засича със законната му съпруга и двете дами се хващат за косите.

49-годишният Телбизов в момента търка наровете в затвор в Малта и по всичко изглежда, че Златка, с която бяха „дупе и гащи“, отдавна го е забравила.

Райкова яростно отричала пред поредния си възлюбен Благой Георгиев да е имала интимни отношения с Васил и да е заработвала в структурата му.

Пазарджишкият сутеньор е известен сред органите на реда от 90-те години на миналия век. Първите си проститутки Васил Телбизов прекарва през границата още през 1995 г. Базирал ги е в бардак в Германия. Няколко лета по-късно Телбизов е задържан в Берлин с повдигнати обвинения за трафик на хора и склоняване към проституция. Успява да се измъкне от панделата, убеждавайки немските лекари, че изпада в жестока депресия и има риск за живота му.

След връщането си у нас сводникът се запознава със Златка Райкова и стават неразделни. Тя е красиво момиче и съвсем естествено е много харесвана. Всеки мъж, с когото се сближи, обявява за свой Бог, а всяка нейна любов определя като „изпепеляваща“. Така е сега и с Благо. Но той едва ли знае за връзката й с Телбизов, за когото работила преди години.

Марица

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?