Home » БЪЛГАРИЯ » Биляна Гавазова, отговори на цяла Българи за бурканите и пакетираните храни в Кауфланд
Биляна Гавазова отговори на цяла Българи за бурканите и пакетираните храни в Кауфланд

Биляна Гавазова, отговори на цяла Българи за бурканите и пакетираните храни в Кауфланд

Сладките ягоди са добри за моята форма. Те имат по-малко захар от един лимон, обясни бившата легенда на БТВ Биляна Гавазова.

Тя прави клипове от Кауфланд, но клиентите в социалните мрежи я обвиняват, че не показва всичко. Гавазова обясни как да познаем дали ягодата е узряла.

Около дръжката се образува зелен пръстен, ако е обрана рано. Някои са по-светли други по-тъмни, но цветът не е определящ за сладостта.

„Аз предпочитам ягодите с шампанско“, обясни Гавазова.

Култовото лице на БТВ пита специалистка за химикалите и пестицидите в ягодите, която успокои, че се правят периодични тестове.

В същото време за всички е ясно, че не всичко е толкова перфектно. Биляна е добре да почне да прави репортажи и за нередностите, за да бъде обективна. Многобройни са сигналите от клиенти, посещаващи една от най-големите вериги в България – Кауфланд.

Поредното отвратително видео е качено в социалните мрежи от клиент на магазина. Вижда се много ясно как цял щанд с пакетирани храни и буркани със сладко са нападнати от множество мравки.

Има ги навсякъде, дори етикета им с отбелязаната промоция е пълен с тях. Мравките си шетат необезпокоявани, открили са все пак богат, неизчерпаем склад с храни.

Кауфланд, тук съм на правилното място! Надежда, община Връбница! – отбелязва клиентката местонахождението на големия търговски обект.

Такива сигнали и видеа има всеки ден от потърпевши.

Най-честите оплаквания са в разминаването на цените на обявените промоции и при маркирането им на каса.

Понеже това е голяма верига, хората я посещават за да напазаруват всичко необходимо и неведнъж се правят големи сметки. Така и тези така наречени „грешки“ минават между капките.

Кой би се усетил, че един или друг артикул не е с точната цена, трябва нарочно да провери още преди да е напуснал магазина.

Да не говорим за нехранителните стоки, предлагани в Кауфланд.

Отдел „Информация“ е затрупан с неработещи или потрошени ел. уреди, закупени там. Съвсем пресен случай е с клиент, закупил промоционална прахосмукачка с двугодишна гаранция.

След дълго ровене да си избере здрава и видимо неотваряна опаковка, попада на уред с липсващи части, но за компенсация кутия, пълна с отпадъци. Оправданието е, че някой от клиентите си е взел каквото му е необходимо и някак си безпроблемно си е излязъл, без никой да го забележи.

Връщането на уреда не е никакъв проблем – това се случва ежечасно, служителите любезно си прибират обратно „боклуците“ и връщат парите на хората.

Похвално за „Кауфланд“ е, че не премахва оплакванията на хората от страницата си във Фейсбук и явно обръща внимание.

Кадри Ютуб и Фейсбук:

Източник: Вихрогон

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?