Home » КЛЮКАРНИК » Блатечки показа новата си жена (Снимка)
Блатечки показа новата си жена (Снимка)

Блатечки показа новата си жена (Снимка)

Асен Блатечки вече не крие, че има нова жена до себе си и е щастлив след раздялата си с манекенката Диляна Попова. Актьорът за пръв път показа актуалната си половинка в социалните мрежи със снимка, на която я целува.

За мистериозната червенокоска се знае единствено, че е от София и работи от години в посолството на Словения у нас. Запознати издават, че Асен дори вече живеел с изгората си под един покрив. Съжителството на семейни начала с дамата му се отразявало много добре.

Блатечки трудно преживял, че връзката му с Диляна се е провалила, но след известно време осъзнал, че е било за добро. Манекенката е признавала, че и двамата са с трудни характери, затова не се разбирали добре. Често стигали до скандали, а от това страдал и синът им Борил.

Към днешна дата обаче поддържали нормални отношения заради детето и оставили неприятностите в миналото. Актьорът има 8-годишен син от Попова, но дори момченцето не успя да ги задържи заедно. Голямата му дъщеря от бившата му жена Катерина пък вече е студентка в Лондон.

Асен скоро ще навърши 53 години. Пред приятели споделил, че вече нямал желание да поддържа имиджа на сериен плейбой и да сменя жените като носни кърпички, а искал да свие семейно гнездо.

Актуалната му партньорка отново е по-млада от него, но няма нищо общо със светските и киносредите. Въпреки това тя се вълнува от професионалните му постижения и наскоро бе с него по време на турнето му в Испания. Близки до лошото момче на българските кино и театър споделят, че той е отстъпил апартамента, в който живееше с моделката Диляна Попова, на нея и сина им, а той се изнесъл в друго жилище с жената до себе си.

След раздялата си с популярния актьор Попова също има нов мъж, известен бизнесмен, който има заведения по морето. Именно на един от къмпингите край Созопол, където синеоката красавица всяко лято си почива, се запознала с богаташа и започнала тяхната любовна афера. Бизнесменът отдавна я харесвал – щом разбрал, че вече не е обвързана, веднага предприел действия към сближаване. Ухажването му се увенчало с успех и манекенката му пристанала.

Попова и Блатечки си поделят поравно грижите за сина им Борил. Той прекарва време и с двамата. В момента е ученик в Музикалното училище в София, но имал желание също да прави кариера на актьор.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?