Home » KO4 STORY » Богаташки син преби до смърт порноактрисата Олга, тя остави бебе сираче
Богаташки син преби до смърт порноактрисата Олга, тя остави бебе сираче
Богаташки син преби до смърт порноактрисата Олга, тя остави бебе сираче

Богаташки син преби до смърт порноактрисата Олга, тя остави бебе сираче

Младата и красива Олга плати с живота си заради професията като порноактриса. 21-годишната рускиня, която работела също и като луксозна проститутка, бе брутално пребита от богаташкия син Андрей Деменков, съобщават московски медии.

Той успял да й нанесе най-малко сто удара с тъп предмет по цялото тяло. Трагедията е още по-голяма, защото Олга оставя малко бебе – сираче.
След жестокото убийство Андрей се укрива и в момента се издирва. Заможният му баща намерил умиращата Олга и извикал лекарите, но нараняванията й били несъвместими с живота.

По данни на руската полиция Андрей вече е бил разследван за други четири случая, в които е нападал и пребивал жестоко руски проститутки. Те, обаче, били прекалено уплашени, за да проговорят за това, което им се е случило. Едната от тях била със счупено ребро, а на другата Андрей строшил с няколко удара крака. Също така бил наказан в миналото за отвличането на 32-годишна проститутка, която измъчвал четири дълги дни в апартамента си, преди тя да успее да потърси помощ от съседите.

Полицията в Русия нарича Андрей „Синята брада“ – също като героя от приказката на Шарл Перо, който убивал жените си.

Самият Андрей написал неотдавна във Фейсбук странен статус: „Прекалено уникален, за да живее и прекалено ценен, за да умре.“

Детето на Олга било родено в началото на тази година. Не е ясно кой е бащата, но сега ще расте без майка си.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?