Богомил Бонев зове: Да изгоним фашагите от България! Те никога не са били елит на нацията ни!

Богомил Бонев зове: Да изгоним фашагите от България! Те никога не са били елит на нацията ни!

Богомил Бонев призовава за действие, преди държавата тотално да рухне!

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев заяви, че не знае дали нацистите ще бъдат изгонени от Украйна, но е крайно време да бъдат изгонени от България. Преди страната ни да е рухнала тотално.

„Тези хора никога не са били елит на нацията. Те са паразити, смучещи кръв от народа и късащи живо месо. Това не може да продължи повече – не и след кризата, в която ни насадиха. Огледайте се около себе си, отидете в магазина, платете си сметките! Доволни ли сте?! Спокойни ли сте?!

Това ви причини една пасмина, която вече две години не може и няма как да състави нормално правителство. Ако някой ми посочи друга страна с подобна ситуация в момента, която да е бедна, стигнала дъното, а да се лашка от избори в избори, ще го поздравя. Една държава само“, заяви Богомил Бонев.

Той е потресен, че точно тези измамници, кланящи се на Запада, говорят за съдебна реформа у нас.

„Тези мошеници ще ни правят съдебна реформа?! Ха, сетете се какво и как точно ще „реформират“, гневи се Бонев. Категоричен, че без намесата на гражданското общество, нещата няма как да се оправят.

Богомил Бонев е категоричен, че това правителство, което още не е сформирано, няма да издържи дълго. А причината е, че ако не се разпадне само, то ще бъде свалено от българите, при това вероятно още зимата.

„Да, зимата. Зимата, която обещава да бъде страшна и мъчителна за целия народ, но особено за тези хора, които нямат достатъчен доход и живеят на ръба. Да не говорим за тези от карловския регион, които останаха без домовете си след наводненията, а държавата им се изсмя в лицата.

Тези хора нямат къде да се подслонят, натикани са във фургони като клошари, докато на бежанците украински се дават луксозни апартаменти и стаи във ВИП-хотели. Какво е това и на какво ви прилича – на българска политика ли?!

Още повече днес, когато вече родните псевдо държавници решиха да изпращат и оръжия за Украйна… Тези хора ще ни вкарат в жестока война и го осъзнават отлично. Това са едни мижитурки, които целуват з@дните части на евролидерите, а презират и ненавиждат собствения си народ, българите.

С камъни трябва да бъдат изгонени от сградата на парламента! С камъни и дърве!“, бесен е Богомил Бонев.

Източник: Портал 21

Твоят коментар

Be the first to comment on "Богомил Бонев зове: Да изгоним фашагите от България! Те никога не са били елит на нацията ни!"

Какво мислите?