Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Бойко Борисов плажува на басейн за 20 лева (Снимка)
Бойко Борисов плажува на басейн за 20 лева (Снимка)

Бойко Борисов плажува на басейн за 20 лева (Снимка)

Бойко Борисов се разхлади в адските жеги край столичен басейн, видя „Ретро“. Бившият премиер преди дни е бил засечен в столичния комплекс „Диана“, където появата му предизвикала същински фурор.

Вместо край морския бряг лидерът на ГЕРБ плажувал в един от най-големите и известни плувни комплекси в столицата. Посещенията там са по джоба на всеки, а справка с ценоразписа за настоящия летен сезон показва, че входът за възрастни е само 20 лева на калпак.

Карта за 5 посещения излиза 45 лева, а тази за 10 е още по-изгодна и струва 80 лева. Комплексът разполага с цели 4 басейна, 2 бара и капацитетът му може да побере до 2000 души.

Борисов избрал да го посети в делничен ден, когато няма прекалено стълпотворение от хора. Той обаче веднага бил атакуван от свои симпатизанти, които поискали да си направят снимки за спомен с него. От тях се вижда, че бившият премиер носи гащета с емблемата на футболния отбор, в който е голмайстор, а именно „Бистришките тигри“.

Тениската му пък е с логото на другия му любим тим от световен ранг – „Реал Мадрид“, и е от специална колекция за върли запалянковци. Цената ѝ е 254 лева. Не става ясно дали обаче Борисов е плажувал край басейна сам или в приятелска компания.

Докато бе премиер, лидерът на ГЕРБ всяко лято отмаряше в държавната лятна резиденция „Евксиноград“. Там той обикновено отсядаше за поне седмица през август месец в прословутото „Слънчево бунгало“, любим пристан на първенците във властта. В него са почивали всички президенти и министър-председатели на България в годините назад, а луксозната вила със собствен басейн и плаж отпред е строена по идея на Людмила Живкова.

Бойко Борисов от години е чест посетител на столичния комплекс „Диана“, намиращ се в квартал „Дианабад“, и неведнъж е бил засичан и в близкия до плувните съоръжения елитен ресторант.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?