Валерия Георгиева може да е красива и да спечели „Ергенът“, но и нейният живот не е бил никак лесен дотук и продължава да не е. Зоофилката всъщност е скрила нещо от своя възлюбен и от зрителите, което е шокиращо.

Оказва се, че Вал страда от много неприятна болест. Тя се нарича сколиоза и представлява изкривяване на гръбначния стълб.

Заболяването й е било по-активно в ученическите й години. Налагало се е да ходи на училище със специален корсет, който да държи гръбнака добре изправен.

Заради корсета обаче Валерия е отнасяла много подигравки от съучениците си. На всичкото отгоре тя е нямала приятели в училище, защото започва да учи в България чак на 12-годишна възраст

Валерия дори не е знаела да пише и чете на български преди това. Тя сама призна в „Ергенът“, че научава родната си азбука чак на 12 г.

Причината за това е, че бъдещата ергенка прекарва 7 години от детството си в Гърция. Семейството й заминава там, когато тя е само на 5 г. и се връща, когато тя е на 12 г.

„Много ми се подиграваха в училище. Смееха ми се, че сричам при четене, че правя елементарни грешки при писане, че нося корсет, за всичко ми се смееха, но всичко това ме направи много силен човек“, разкрива 25-годишната Валерия.

Източник: Crimesbg.com