Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Бомба: Журналистът Антон Стефанов с неочаквано разкритие за Милко Калайджиев! (виж тук)
неочаквано разкритие за Милко Калайджиев

Бомба: Журналистът Антон Стефанов с неочаквано разкритие за Милко Калайджиев! (виж тук)

Антон Стефанов трогна Милко Калайджиев до сълзи, видя КОЧ.

Журналистът Антон Стефанов успя да трогне до сълзи Милко Калайджиев. Обичаният от мнозина поп фолк изпълнител участва в настоящия сезон на „Като две капки вода“. Не журито обаче, а Антон успя да го накара да онемее. Ето какво разкри журналистът пред всички за човеека бате Милко:

„Думи за Милко… „Като две капки вода“ е уникално шоу, но този път думите ми не са за предаването, а за един от участниците в него – Милко Калайджиев.

За онези, които не го познават, ще кажа, че това е един от най-добрите хора, срещани от мен в живота ми. Днес той можеше да е мастит мениджър на десетки певици, на които помогна да се превърнат в звезди.

Но не го направи. Предпочете да си остане онзи добър и скромен Милко, подал ръка, без да очаква да получи нещо в замяна.

Гледам как с хъс участва в Капките. Ама той е такъв и на сцената. Никога не се пести. Не пиша това, за да му правя пиар. Правя го, защото добротата е дефицитна и добрите хора е нужно да бъдат подкрепяни.

И ще кажа нещо лично. Милко, никога няма да забравя сълзите ти в предаването ми „Моите любовни истории“. Тогава за пореден път се убедих колко голям човек си!

Продължавай все така в Капките. Ти можеш! И въобще не е важно какви оценки дава журито. Важно е, че сърцето ти е безценно!“, написа Антон Стефанов.

Разкрития.ком

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?