Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Борисов показа малкия Бойко, премиерът и първородният му внук си почиват у дома
Борисов показа малкия Бойко

Борисов показа малкия Бойко, премиерът и първородният му внук си почиват у дома

Умилителен пост публикува в навечерието на европейските избори Бойко Борисов, видя ko4. Министър-председателят пусна снимка от дома си в Банкя, на която е гушнат с малкия си съименник – внучето Бойко.

„Вечер вкъщи времето си е за нас. Бойко и Бойко“, написа под снимката премиерът.

Не е тайна, че лидерът на ГЕРБ посвещава всяка свободна минута на семейството си и най-вече на двете си внучета – първородния Бойко и по-малкото му братче Иван, което през идния юли ще навърши 1 годинка.

Борисов показа малкия Бойко

Бойко-младши пък през януари стана на 3 годинки и в чест на порастването си се раздели с бебешките си къдрици и вече няколко месеца е късо подстриган като млад джентълмен. До втория си рожден ден внукът на Борисов бе с дълга чуплива коса, но по негово желание и с одобрението на мама Венета променили стайлинга му. Въпреки това приликата с дядо му, когато е бил невръстно дете, продължава да съществува и да поразява пенсионерите в Банкя, пред чиито очи е израснал министър-председателят. Дали и второто му внуче Иван се е метнало на него, симпатизантите на Борисов могат да само да гадаят, тъй като премиерът все още не го е запознал официално с многохилядните си последователи в социалните мрежи, но и него обгрижвал със същата обич и внимание.

Бойко-младши никак не ревнувал от присъствието на бебето у дома, а тъкмо обратното – чувствал се горд батко и нямал търпение братчето му да порасне, за да играят заедно. Сега в детските забавления му партнирали майка му Венета, баща му Иван и братовчедите му – близнаците Красимир и Борис – внуци на сестрата на лидера на ГЕРБ – д-р Красимира Иванова. Най-любими обаче си оставали игрите с дядо му, който непрекъснато му измислял нови забавления.

Ретро

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?