Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Бояна Шарлопова на седмото небе от щастие, новият й мъж е с 11 години по-млад от нея
Бояна Шарлопова на седмото небе от щастие новият й мъж е с 11 години по-млад от нея

Бояна Шарлопова на седмото небе от щастие, новият й мъж е с 11 години по-млад от нея

Блондинката, която с всяка изминала година става по-секси, се похвали с новото си любовно завоевание.

Тя публикува снимка, как се е гушнала в мъж. Това е новият й, който се казва Стефан Стефанов и е приключенец, който пътува по света. Атлетичният мачо е на 36 години и е родом от Шумен.

<

p style=“text-align: justify;“>Разликата във възрастта им с Бояна е 11 години в нейна полза, но това не притеснява нито един от двамата. Стефан живеел за мига и се наслаждавал, че до себе си има заможна жена, която може да си плати сама екзотичните почивки. Двамата са били във Филипините, откъдето Бояна залива социалните мрежи със секси снимки.

 Бояна Шарлопова на седмото небе от щастие новият й мъж е с 11 години по-млад от нея

По ирония на съдбата и новият й мъж се казва Стефан, като починалия Шарлопов. Стефан е коренно различен от олигарха – доста по-млад, атлетичен, авантюрист, с провокативна визия.

Припомняме, че бизнесменът Шарлопов издъхна преди точно 6 години. Малко след кончината му вдовицата се залюби с шофьора си, с когото спеше в продължение на над 5 години, но упорито криеше, че е с него. Милионерката и шофьорът често пътуваха на почивки, които плащаше вдовицата на Шарлопов.

Новият мъж до Бояна има туристическа агенция и е обиколил всички по-интересни дестинации по света. Стефан най-често организира пътувания до Намибия, Исландия, Виетнам, Мадагаскар, Того, Киргизстан, Фарьорските острови, Мадейра и Филипинските острови. Всички тях е посетил по няколко пъти, а вече е запалил и Бояна, която също обмисля да попътува.

Именно на поредното организирано приключение го придружава Бояна – двамата са на супер романтична екскурзия на Филипините, откъдето вдовицата се похвали със серия от фотоси.

„В момента се чувствам обичана и обичам. Хормоните на щастие – допамин и серотонин, са във високи нива. Не съм с шофьора си, нито с бодигарда. Не искам да афиширам засега човека до себе си, не искам да му причинявам това. Когато дойде моментът, ще го направя“, разкри в интервю Шарлопова в края на миналата година, припомня „Уикенд“.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?