Горещи новини

Бригадата направи едно дете много щастливо

Brigadata napravi edno dete mnogo shtastlivo

Поредното крайно нуждаещо се от ремонт на жилището семейство влезе в прекрасен дом след намесата на „Бригада нов дом“. Екипът направи и невъзможното за да осигури стая за дванадесетгодишния Алекс, негова най-голяма мечта.

Детето грабна сърцето на Калин Евтимов, който му показа какво означава бащинска грижа – нещо, което Алекс никога не е изпитвал.

Видях е една силна майка с едно силно момче, стиснати в един юмрук и се мъчат да оцелеят., сподели той в епизода, а момчетата от бригадата се трогнаха до сълзи щом се запознаха с историята на семейството.

Много изненади бяха подготвени за детето, на една от тях бе среща с ютубъра Михаил Петров, който оказа се е негов идол. Той обеща да научи момчето на основни умения по риболов – нещо, с което Александър мечтае да се занимава. Тук отново получи мечтан подарък, а именно въдица и всичко необходимо за да ходи на риболов. От базата предоставиха и безплатни посещения за момчето.

Детето не повярва на очите си като видя какво бяха направили за него.

И това ще е моята стая? Не се шегувате, въобще?, разплака се от вълнение Алекс. Не мога да повярвам, че ще си отида в моята стая, ще си гледам телевизора, телефона, ще си говоря с приятели лично в моята стая.

Освен чисто нови дрехи, маратонки и колело момчето се сдоби и с модерен телефон.


Цял живот ще благодаря на бригадата и на Мария за това, което направиха за нас, Обичам ви хора, това мога да кажа, сподели развълнуваната майка Даниела, след като видя изцяло реновирания си дом.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Бригадата направи едно дете много щастливо"

Какво мислите?