Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Брутален комплекс! След като цяло десетилетие Сашо Кадиев не й предложи брак и я заряза, Таня си измисли, че ще се омъжва!
Брутален комплекс! След като цяло десетилетие Сашо Кадиев не й предложи брак и я заряза Таня си измисли че ще се омъжва!

Брутален комплекс! След като цяло десетилетие Сашо Кадиев не й предложи брак и я заряза, Таня си измисли, че ще се омъжва!

Таня Тончева насъбра много комплекси от Александър Кадиев. Актьорът, известен повече като Мамин Сашко, комплексира майката на единственото си дете на тема „брак“.

Двамата бяха заедно около 10 години, но Сашо така и не предложи на танцьорката да се оженят. Не го стори даже когато тя забременя и след това роди щерка им Кати, която днес е на 8 г.

От 3 години насам двамата са разделени, но Кадиев вече е сгоден за друга, което явно още повече комплексира Таня, защото за цяло десетилетие тя така и не получи годежен пръстен, за разлика от Ивелина Чоева, която почти веднага го получи.

Ето защо Таня, която и до днес е любимата снаха на Катето Евро, си измисли, че ще е булка. Преди седмици тя публикува снимки от моминско парти и написа „И на моята улица изгря слънцето“.

Оказа се обаче, че Таня няма да се омъжва, а всичко е било шега. По този начин тя по-лесно е превъзмогнала новината, че бащата на дъщеря й ще се жени.

Таня дори няма гадже в момента. Откакто бе зарязана от актьора, танцьорката е нямала сериозна връзка, дори може да е нямала никаква връзка. Никога не е била забелязвана с мъж, различен от Сашо Кадиев, в последните 3 години.

Макар да са разделени, Таня и Александър поддържат много добри взаимоотношения заради общото си дете. Дори ходят заедно на море, което е малко странно.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?