Александра Богданска най-после си купи собствено жилище. След като удари 30 г., тя вече може да се похвали с апартамент на свое име, което й се случва за първи път в живота.

Алекс и синът й Габриел вече се настаниха в огромен мезонет в столицата. Той не е чисто нов и затова инфлуенсърката е вложила доста пари за ремонт, но най-после е напълно готов за живеене.

Именно тази тема е била в основата на раздялата й с Даниел Петканов. Журналистът не е одобрявал намерението на жена си да закупи жилище на нейно име, в което всички да живеят. Смятал, че трябва да го сторят заедно, като семейство, но той нямал тези пари и затова искал да изчакат, докато пазарът поевтинее.

Лудия репортер възприемал идеята на Александра за жилище на нейно име като покана да си тръгне един ден. Той смятал, че по този начин тя ще го държи в шах цял живот, че може да го остави на улицата, да го нареди до клошарите, а и му показвало, че тя няма вяра в брака им.

В крайна сметка двамата се съгласили бъдещият апартамент да бъде писан на името на сина им Габриел, но и тук губещият е бащата. При раздяла детето почти винаги остава да живее с майката и съответно пак Алекс щеше да живее там.

Няколко месеца след драмите за имоти Даниел напусна Алекс, но попечителството остана споделено. Една седмица детето е при нея, една седмица при него.

Журналистът към днешна дата е пълен неудачник. Разведен, живеещ на квартира, без стабилна жена до себе си и без стабилна работа. Вече го няма Милен Цветков, който да го лансира в телевизията.

В същото време Богданска се шири в собствен мезонет, има ново гадже и печели в пъти повече от бившия си съпруг.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com