Горещи новини

Бутат палавата Лора към 100-те хиляди в Мастър шеф

Бутат палавата Лора към 100-те хиляди в Мастър шеф

Дали заради флиртовете на които ставаме свидетели в иначе готварското предаване Мастър шеф, журито съставено само от мъже или пък заради не дотам способните кандидат топ готвачи, но шоуто се превърна в женско царство след напускането на предпоследния мъж Виктор, който бе победен от Осман.

Мисля, че Осман отдавна го чака този момент, да е петела в нашия кокошарник, коментираха дамите.

„Ще ме изядете“. С тези думи се обърна Осман към конкурентките си в „Мастър шеф“, след като в мъжки дуел отстрани Виктор и остана последният мъж в шоуто. Осман скрои кофти номер на певеца, като избра двамата да правят десерт, знаейки, че Виктор хич го няма по сладкишите.

Това видимо стресна хип-хоп изпълнителя, който през цялото време нервно мята продукти в купите и забрави да спазва рецептата, с която и двамата разполагаха. Стратегията на Осман се оказа печеливша, защото накрая тортата на Виктор се оказа полутечна каша, която не просто не впечатли, а направо си разочарова журито.

След този разгром Виктор, който оцеля след рекордните шест елиминации, се наложи да се сбогува с предаването, но посочи за свой фаворит за спечелване на голямата награда Биляна.

За някои от зрителите не бе дошъл момента Виктор да си ходи, тъй като има дами, които са под неговото ниво успяват с усмивка или по-разголен тоалет и рошава прическа да се задържат все още в предаването.

Толкова талантливи кулинари си заминаха, а хора които нямат място в Мастършеф седят на балкона и се хилят, нямам думи… ????

Как е възможно да бутат Лора толкова нагоре?!?!?????!!!!!
Тя не може да готви!!!!!

Лора и Тоби ги лансират и винаги да на балкона. И най безвкусното ядене да сготвят журито си затваря очите.

Въпреки тези мнения Виктор сам си докара напускането. През цялото време беше доста неуверен в собствените си сили, паниката го обхващаше неведнъж и това му донесе доста негативи.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Бутат палавата Лора към 100-те хиляди в Мастър шеф"

Какво мислите?