Home » КЛЮКАРНИК » Българското Барби иска втори световен рекорд, но не за огромните си устни
Българското Барби иска втори световен рекорд но не за огромните си устни

Българското Барби иска втори световен рекорд, но не за огромните си устни

25-годишната Андреа Иванова е горда притежателка на най-големите устни в света, но иска още едно върхово постижение – да има най-големите скули от всички хора на планетата.

Заявката си за световен рекорд Барбито прави пред британското издание „Мирър“, което й посвещава голям материал.

„Искам освен най-големите устни в света да имам и едни от най-големите скули. Досега направих четири инжекции с хиалуронова киселина в тях, но ще се подложа на още две. По време на процеса трябва да избягвам силен натиск върху лицето си до три дни след процедура. Целта е да ги моделирам и значително да ги уголемя, но разбира се, аз все още искам и по-големи устни, ще продължа с повече инжекции в и двете, за да ги направя още по-големи“, категорична е Андреа.

Лекари предупреждават, че огромните количества, които българката си инжектира в лицето, може да са опасни за здравето й. Но въпреки това БГ Барби не се вслушва в съветите на медиците и ще преследва рекорда.

„Не мога да преброя колко пари съм похарчила общо. Навсякъде има много негативни коментари за мен и много хора също не одобряват новата ми уголемена брадичка“, добавя Иванова.

„Мирър“ изчислява, че Барбито е броила близо 20 000 лева за уголемените си устни, а за скулите вече е дала над 3500 лева. Правила е корекции и по челюстта си.

Андреа признава, че екстремният й външен вид е повлиял на любовния й живот, но се надява един ден да намери правилния мъж за себе си.

Както „България Днес“ писа, БГ Барби е изключително разочарована, че не е одобрена да участва в третия сезон на родното издание на „Ергенът“.

„Наистина исках да участвам в шоуто, защото можех да спечеля повече популярност и евентуално да срещна любовта… Но не ме избраха и останах много разочарована. Този сезон беше доста шокиращ, тъй като новият ерген каза, че не харесва момичета с много естетически намеси“, споделя терзанията си Иванова.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?