Home » KO4 STORY » „Бях бременна 88 месеца за 32 години.“ Жена разказва как е родила 12 деца
„Бях бременна 88 месеца за 32 години.“ Жена разказва как е родила 12 деца

„Бях бременна 88 месеца за 32 години.“ Жена разказва как е родила 12 деца

Бритни Чърч от Канзас публикува видео в TikTok, което разкрива, че е била бременна 88 месеца или седем години и четири месеца, въпреки че е само на 32 години.

„Не харесвам много процеса на бременност, но бих забременяла отново. Наистина обичам децата“, казва Бритни.

Тя ражда първото си дете на 16. За четири години брак с първия си съпруг Бритни има още четири деца. През 2010 г., след раждането на петото им дете, двойката се разделя.

Бритни Чърч от КанзасСлед развода Бритни каза, че две години е живяла безгрижно, организирайки купони през уикендите, а през 2012 г. неочаквано забременява с шестото си дете.

През следващите три години жената отглежда сама шест деца. През 2014 г. Бритни се запознава с настоящия си съпруг Крис. Оттогава двойката има още шест деца. Сега семейството харчи повече от 230 паунда на седмица за хранителни стоки (около 511 лева).
Не са ли много?

Бритни харесва да бъде многодетна майка и продължава да работи. Но жената неведнъж е трябвало да се сблъсква с критики за начина си на живот: хората вярват, че големият брой деца превръщат живота в хаос и ги принуждават да получават помощи, за да изхранват семействата си.

Майка на 12 децаБритни признава, че другите имат грешна представа относно това как се издържа голямо семейство: „Хората мислят различни неща за нас, които не са верни – ние сме същите като всички останали.“

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?