Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Варненец: Пуснах аварийни и надух клаксона не заради сватба, жена ми раждаше на задната седалка
Варненец: Пуснах аварийни и надух клаксона не заради сватба жена ми раждаше на задната седалка

Варненец: Пуснах аварийни и надух клаксона не заради сватба, жена ми раждаше на задната седалка

Изключително напрегната ситуация е имало тази сутрин във Варна. Жена ражда на задната седалка на колата, докато съпругът й всячески се мъчи да подаде сигнал на останалите участници в движението да му дадат път, защото бързат за болницата.

Ето какво пише Недялко Симов:

Ще ви помоля за малко човечност на пътя. Когато видите кола с пуснати аварийни и надут клаксон, нарушаваща всички правила за движение.

Не е сватба, а някой бърза за болницата.

Явно някои са забравили, други не знаят . Извинявам се на всеки, на който съм причинил неудобство тази сутрин. Не се извинявам на таксиметровия шофьор, дето си мисли, че е на рали и се опита да ме затвори, при положение че в 6:40 се движех минимум с 90км/ч. Причината беше ,че жена ми раждаше на задната седалка.

След като я приеха, до 25 минути роди. Слава на Бога, здраво и красиво бебе. Пак ще ви помоля за малко човечност и толерантност на пътя. КАТ и да ме санкционират, все тая. Нарушил съм, ще си платя.

Някакви лични комплекси нямат място на пътя.

Пожелавам на никой да не се случва.

Изсипаха се хиляди коментари.

Ето какво допълни бащата:

„Не пиша поста за оправдание. Правя аналогия преди 12г возих дете по спешност, с пукната глава. За жалост виждам, че има хора дето изобщо не им пука. Тогава ми правеха път до спешното, на всеки светофар. Сега при цели 3 коли на пътя и се намери кой да го играе нинджа.

Не знам защо сме станали такива. Надявам се, че ще с този пост поне един ако не знае, ще разбере защо някой се движи така по улиците.“

Ето и част от коментарите:

За следващото бебе си купи един син буркан! Или просто закарай жена си в болницата три дни преди да роди! Аз така правя!

Честита рожба! Здраве и щастие

Надут клаксон и пуснати аварийни винаги има само една причина за тяхното използване – супер е, че сте стигнали на време и всичко е минало благополучно! ЧЕСТИТА ВИ РАДОСТ! ???? А на идиотите чак не знам дали да им пожелавам нещо, или сами ще се сетят всички какво бих им написал и то не само аз!

Да е здраво бебето и бързо възстановяване на майката

Слава на Бога, че всичко е минало добре! Гoспод да благослови малкото и цялото ви семейство!!!

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?