Home » КЛЮКАРНИК » Васил Иванов обясни за сватбата, жени ли се наистина?
Васил Иванов обясни за сватбата

Васил Иванов обясни за сватбата, жени ли се наистина?

На профила си във Фейсбук Васил Иванов внесе пояснения за ситуацията, видя ko4.

В социалната мрежа разследващият журналист Васил Иванов опроверга слуховете, че ще се жени за четвърти път.

Ето текста, който журналистът пусна във Фейсбук късно снощи:

„Не съм сгоден, не планирам да се сгодявам или да се женя! Това за информация на приятели и познати. От 2-3 дни ми звънят да ме питат, защото в някакви сайтове се тиражирала подобна “новина”. Преди няколко дни тук на страницата си във Фейсбук промених статуса си от “свободен” на “обвързан”, за да престанат постоянно да ми пишат най-различни досадни дами. Заради тази промяна в статуса ми, споменатите сайтове, преписвайки се един друг, моментално са получили прозрението, че се сгодявам и ще се женя. Специално за тях да уточня – не съм имал 3 съпруги. Имах само един брак“. – уточнява нашироко журналистът.

Писанията за четвърта жена на Васил Иванов тръгнаха от публикация на в. „Уикенд“, която бе широко тиражирана по жълтите сайтове.

„47-годишният репортер обяви, че отново е сгоден, но не пожела да разкрие подробности около новата си интимна половинка. Както е известно, влюбчивият журналист има 3 деца от 3 различни жени. Въпреки скандалния си имидж Васил е същински магнит за жените“ – написа седмичникът и мълвата плъзна из интернет.

kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?