Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Васко Далаверата: Мястото на животното Чеченеца е в зоопарка!
Васко Далаверата: Мястото на животното Чеченеца е в зоопарка!

Васко Далаверата: Мястото на животното Чеченеца е в зоопарка!

„Къде са сега животните? На топло зад решетките, където им е мястото!“, изригна в социалните мрежи Васил Атанасов с прякор Васко Далаверата.

Той е пловдивският бивш ортак на двамата скандални тиктокъри Тошо Куката и Чеченеца. Далаверата се яви днес в районната прокуратура в Града на тепетата, за да даде показания за арестуваните за клипа с гаврата над 20-годишния Денислав, момчето със специални образователни потребности, в местен мол.

В профила си във фейсбук Васил Атанасов е качил и видео, в което емоционално заявява, че Чеченеца и Тошо не бива да са на свобода.

„Мястото на животното Чеченеца е в зоопарка, дори не е и в пандиза”, уточнява в клипчето Васко Далаверата.

Чеченеца, Куката и Далаверата са може би най-известните бг персонажи в най-популярната сред младежите обществена мрежа тик ток. Васил обаче се отделил от тях, защото му дължали пари.

ЧеченецаБившият съдружник на Чеченеца и Куката твърди още във видеото, че непрекъснато ги е возил с личния си автомобил, когато пътували по участия. Горивото било покривано само от джоба на Далаверата, оплака се още той.

„Ето, най-сетне си уредиха гратис возене и то в кола със специфичен статут. Господ гледа и си знае работата“, с тези думи завършва клипа си Васко Далаверата.

Междувременно се разбра, че престоят в ареста на пловдивското Второ РПУ на Куката, Чеченеца, Емили Тротинетката и още един участник в клипа с вързаното на верига и принуждавано да лази и лае като куче момче се удължава на 72 часа. Четиримата ще бъдат привлечени като обвиняеми за хулиганство, което развързва ръцете на прокуратурата да удължи ареста им. Ако досъдебното производство бъде предадено в съда, ги грози присъда до пет години затвор.

Докато Тошо Куката и Чеченеца са били отведени на топло от пловдивски пазители на реда, то Емили Тротинетката първоначално отказала да се яви доброволно на разпит и е била обявена за общонационално издирване. Полицията обаче я задържа вчера следобед в района на Южния парк и я етапира в Пловдив.

Предполага се, че четвъртият човек, прибран на топло, е гаджето на Емили – бившият културист от „Фермата“ Тихомир-Мелиса Рангелов. По думите му той е бил поканен от Тошо Куката и Чеченеца да участва „като актьор“ в клипа.

Малко по-рано днес ексатлетът сподели пред „България днес„, че отива в Пловдив, за да прибере Емили, тъй като шефът на Второ РПУ му казал, че ще бъде освободена. Вместо това обаче Тихомир също се озова зад решетките.

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?