Home » БЪЛГАРИЯ » Векилска опасно близка с бивш депутат на Слави (Снимки)
Векилска опасно близка с бивш депутат на Слави (Снимки)

Векилска опасно близка с бивш депутат на Слави (Снимки)

Звездата на БНТ Мариана Векилска и бившият депутат от партията на Слави Трифонов проф. Андрей Чорбанов изненадващо се появиха на светско събитие в столицата заедно преди броени дни.

Водещата и имунологът демонстрираха ведро настроение и избраха да седнат заедно в едно от сепаретата в заведението, където се проведе партито, като останаха неразделни през цялата вечер.

Векилска и Чорбанов увлекателно си приказваха и не се притесниха от множеството обективи на фотоапаратите, насочени към тях. На един от кадрите, уловил близостта им, професорът от редиците на ИТН дори кавалерски е прихванал Мариана през кръста.

Чорбанов бе депутат от партията на Трифонов в три поредни народния събрания – 45-ото, 46-ото и 47-ото. И двамата с водещата на „България в 60 минути“ по БНТ се определят като „щастливо разведени“. Векилска се раздели със съпруга си Симеон Колев през 2015 г., а инициативата по-късно той сподели, че е дошла от нея.

Разводът им бе болезнен за радиоводещия, който довери, че се е нуждаел от посещения при психотерапевт, за да надмогне депресията, в която изпаднал. От своя страна Мариана прие раздялата далеч по-леко, макар двамата да бяха в обтегнати отношения в период от няколко години, преди да успеят да се помирят в името на общия им син Момчил.

Тв звездата има и голяма дъщеря от предишната си връзка с бившия футболист Георги Донков, с когото се разделят веднага след появата на бебето. Откакто е разведена, Мариана не се е показвала публично с друг мъж и не е споделяла дали е обвързана или не.

55-годишният Чорбанов пък се е разписал с два развода зад гърба си и твърди, че е приключил с браковете отдавна. Той е баща на трима синове. Най-големият, който е тръгнал по неговите стъпки в медицината, е от първата му съпруга. Другите две момчета са от втората му жена. И трите му деца живеят при майките си, но се виждали с него често.

„Най-забавното е, че двете ми съпруги са от моята група в университета и много добре се познават. След толкова години си давам сметка, че е добре партньорите да работят в различни сфери, за да няма конкуренция между тях. Преди мислех, че когато жена ти е твой колега, ще оцени най-добре усилията, които полагаш, но се оказа, че не е точно така. Винаги се стига до едно съревнование. Не се отразява добре на този, който е губещият.

През 2006 г. приключи вторият ми брак”, откровеничи бившият депутат. На въпрос дали в момента до него има жена, Чорбанов е категоричен: „Винаги трябва да има. Жената вкарва един баланс в мъжа, с всичките позитиви и негативи. Не се занимава с наука, но не искам да говоря повече за нея“, каза той, без да уточнява името на щастливката.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?