Новините на фокус
Home » ЗОДИИ » Венера е в Овен до 29 април: Планетата на Любовта ще бележи завинаги любовния живот на тези зодии
Venera v Oven

Венера е в Овен до 29 април: Планетата на Любовта ще бележи завинаги любовния живот на тези зодии

Астрологът Юлия Лифанова даде прогноза какво ще се случи с онези знаци, за които Венера , която е в Овен до 29 април, отговаря за любовта и хороскопа.

Овен

Венера, управител на вашия партньорски сектор, се свързва с бъдещия възел във вашия знак на 18 и 19 април.

Това определено може да доведе до среща с човек, който ви е донесъл самата съдба или до среща с бивш партньор. Работата е там, че на тези дати ретрограден Меркурий ще бъде в съвпад с Венера, което може да донесе обаждане от бивш, новини или случайна среща.

Но бъдете сигурни: ако на 18 и 19 април ви се случи нещо романтично, то определено е влиянието на Вселената! За тези Овни, които вече имат връзка или брак, това може да означава появата на нови споразумения в отношенията.

Телец

Венера е вашият управител, така че всеки неин транзит има абсолютно съдбовно влияние върху живота ви.

В този случай от 18 до 19 април можете да започнете да общувате с човек от вашето минало, независимо дали живее в чужбина или имате тайна връзка с него в интернет.

За вас ще е важно да изясните някои финансови задължения и в крайна сметка ще постигнете целта си. В противен случай вашият партньор може да реши да направи следващата стъпка във връзката ви на 25 май, когато Марс достигне точката на затъмнение. Така че не се притеснявайте, ако на 18 и 19 април възникнат недоразумения. Ситуацията трябва да узрее!

Дева

Вашият управител Меркурий ще бъде в съвпад с Венера от 18 до 19 април, което означава, че може да имате важна среща с партньора си.

Най-вероятно това е човек, който предизвиква сериозно физическо привличане или вие и вашият съпруг ще отидете на семеен психолог.

Това е чудесно решение, което ще изясни много в отношенията ви. За необвързаните Деви 18 и 19 април може да донесат активен ухажор, който ще флиртува с вас доста агресивно.
Везни

Изглежда ви предстоят страхотни дни, а на 18 или 19 април ви очаква наистина важно събитие във връзката ви. Вашият владетел се свързва с възела на бъдещето в брачния сектор, което означава, че може да срещнете човек, който отговаря на вашата съдба или който ще ви предложи брак.

Животът ви ще се промени много, защото Венера във вашата карта също управлява сектора на кризите и… сексуалните отношения. Вероятно ще имате нова, оживена интимна връзка. За тези Везни, които преживяват криза в брака си, 18/19 април може да донесе сериозно решение в обществото, включително развод.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?