Home » ЗА ДАМИТЕ » Вечерна молитва преди сън за получаване на силна духовна защита
Вечерна молитва преди сън за получаване на силна духовна защита

Вечерна молитва преди сън за получаване на силна духовна защита

Духовниците ни учат, че човек трябва да прибягва до молитви не само в момента на скръб или нещастие, но всеки ден, за да благодари на Всевишния за всеки изживян ден.

Ето една много силна молитва, която да прочетете преди лягане, така че животът ви да се подобри и състоянието на ума ви да е перфектно.

Молитва преди сън

Всеки човек желае нещо и пази в сърцето си най-съкровените мечти. Можете да помолите Господ за подкрепа и защита преди лягане.

Най -важното, не забравяйте, че не можете да използвате свещения текст само за постигане на цел; трябва да произнасяте думите му с цялото си сърце и само истински вярващ по този начин ще постигне това, което иска.

След като прочетете молитвата веднъж, е малко вероятно да промените нещо. Обръщането към Бог трябва да се случва редовно и преди да започнете да се молите, първо благодарете за изживения ден.

Вечен Бог и Царят на всяко създание, който ме направи достоен дори в този час на възраст, прости моите грехове, аз също извърших този ден с дело, слово и мисъл и очисти, Господи, смирената ми душа от всякакво оскверняване на плътта и дух.

И дай ми, Господи, в нощта на този сън да премина спокойно, така че, като се изправя от скромното легло, ще се наслаждавам на Твоето свято име през всичките дни на живота си и ще преодолея плътското и безплътни врагове, които се бият с мен.

И избави ме, Господи, от суетните мисли, които ме оскверняват, и похотите на нечестивите. Твоето е царството, и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги и завинаги и завинаги. Амин.

Преди да прочетете тези думи, можете да направите тайна молба на прост език или да кажете на Господ духовна тайна. Ако сте измъчвани от извършено от вас зло дело или често имате лоши и зли мисли, кажете на Бог за това, преди да заспите и ще почувствате облекчение.

Ако се молите редовно преди сън, ще изчистите душата си от греховете и ще получите силна духовна защита. Известно е, че хората, които четат православния текст преди лягане, спят по -добре, а кошмарите ги избягват.

Кратка молитва преди лягане

Не всеки има възможност да прекарва много време в „разговор“ с Бог преди лягане. За това има кратка молитва, която можете да си кажете, докато лежите в леглото.

„В името на Отца, и Сина, и Светия Дух, амин.

Господи Исусе Христе, Сине Божий, моли се в името на Твоята Пречиста Майка, Преподобния и Богоносещ Отец наш и всички светии, помилуй ни. Амин.

Слава на Тебе, Боже наш, слава на Теб. Небесен Цар: – Свети Боже“.

Тази молитва е за благодарност и в същото време тя е в състояние да укрепи вярата в човек и да създаде истинско православно чудо. Ако я четете всеки път, когато си лягате, трудностите в живота постепенно ще отстъпят и Съдбата ви ще се промени към по-добро .

Също така, молитва за предстоящия сън може да бъде текстът „Отче наш” – основната християнска молитва, която се използва във всички случаи. Тя е първата молитва, на която Исус Христос е научил своите ученици.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?