Горещи новини

Взрив изпепели къщата на Кичка Бодурова СНИМКИ

Взрив изпепели къщата на Кичка

Къщата на естрадната легенда Кичка Бодурова изгоря в последните дни на старата година. Затова се ожали самата тя, публикувайки снимки от опожарения имот във Фейсбук, научи ko4.

„Аз правих реконструкция и един от работниците забравил включено зарядното на дрила си, което е предизвикало пожара. Това намериха следователите. През нощта е горяла. Аз на сутринта отидох, защото работниците отишли на работа и гледат – руина. А да не ви казвам аз какъв шок изживях като видях това“, споделя пред Телеграф певицата.

За щастие по това време е нямало никой в къщата и фаталният край е избегнат. Това не е основното жилище на певицата в Лас Вегас. Тя много пъти е споделяла снимки от луксозния си дом. Просторната къща е една от многото, които Кичка дава под наем в Америка. Последните и наематели се освободили домът само няколко дни преди мощни унищожителен взрив. В Америка всички жилища са застраховани и щетите ще бъдат покрити. От снимките ясно се вижда, че от луксозния апартамент няма и следа и всичко в него е унищожено. Почитателите на Бодурова я подкрепиха в трудния момент с коментари под шокиращите кадри.

Взрив изпепели къщата на Кичка Взрив изпепели къщата на Кичка Взрив изпепели къщата на Кичка

Хотарена

Твоят коментар

Be the first to comment on "Взрив изпепели къщата на Кичка Бодурова СНИМКИ"

Какво мислите?