Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Вижте каква красавица е първата любов на Евгени Генчев – и Валерия, и Елена не могат да се мерят с нея! (СНИМКИ)
Вижте каква красавица е първата любов на Евгени Генчев - и Валерия и Елена не могат да се мерят с нея! (СНИМКИ)

Вижте каква красавица е първата любов на Евгени Генчев – и Валерия, и Елена не могат да се мерят с нея! (СНИМКИ)

Доскоро неизвестният в рамките на родината ни виртуозен пианист Евгени Генчев набра огромна популярност у нас с участието си във втория сезон на „Ергенът“.

Музикантът от Пловдив бе обграден от атрактивни дами в имението на риалитито, но накрая сведе своя избор до две – редакторката Елена и любителката на животни и модел – Валерия.

Евгени избра последната не само за победителка, но и за своя спътница в живота.

Ако обаче си мислите, че световноизвестният пианист е бил омагьосан от красивите жени, с които съжителстваше няколко месеца, то много грешите! „Ергенът“ има опит с женската красота, при това какъв! Оказва се, че първата му любов e цигуларката Адриана Пеева, която взе участие в турнето на пианиста.

Адриана Пеева

Дамата разкри в предаването „Преди обед“ по bTV, че с Евгени са били съученици, а любовта им пламнала, когато били в 6-ти клас.

Адриана Пеева цигулар

„Аз него и до ден днешен много си го обичам, той е прекрасен човек. Той наистина е първата ми ученическа любов“, сподели Адриана за Евгени.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?