Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Вижте какви пари лапа гаджето на Петя Дикова от Гала
Вижте какви пари лапа гаджето на Петя Дикова от Гала
Вижте какви пари лапа гаджето на Петя Дикова от Гала

Вижте какви пари лапа гаджето на Петя Дикова от Гала

Гаджето на Петя Дикова прибира апетитен хонорар от предаването „На кафе”, твърдят хора в Нова тв. Поетът Илиян Любомиров се разписвал срещу 3 бона на месец като ко-водещ на Гала, пише „Уикенд“.

Майсторът на еротичната поезия, за когото се твърди, че имал опит и в немската порно индустрия, се хвалел, че откакто работи в „На кафе”, е решил финансовите си проблеми. Той не можел да се нарадва, че печели двойно повече от редови репортер в телевизията със сладки приказки и без никакви усилия, освен да стане от леглото и да отиде в Нова хан. Приятелката на Илиян – Петя Дикова, взимала горе-долу същата заплата в Би Ти Ви, и то след като години наред е градила име, за да ѝ я дадат. Само до преди няколко месеца поетът разчитал на любимата си, за да го издържа. С това вбесявал своя тъст Сашо Диков, който го смятал за използвач. Сега обаче проблемът бил решен.

Според запознати, Илиян дължал своя кариерен и финансов успех основно на тъща си Аня Пенчева. Именно актрисата го препоръчала за мястото в „На кафе”, използвайки, че от години е в близки отношения с Гала. „Ако не беше Аня, никой нямаше да се сети за Илиян”, смятат в Нова. Говори се, че там никой не обичал 28-годишния Любомиров. Смятали го за подмазвач заради неистовите усилия, които полага да се хареса на всички. Освен това за екипа било ясно, че е в „На кафе” не по заслуги, а заради връзката си с Петя, която също като майка си поддържала близки отношения с Гала.

Говори се, че е Илиян се е бетонирал на мястото си в „На кафе”, защото успял да стане любимец на основната водеща. За разлика от другия мъж в екипа – Юлиян Константинов, който непрекъснато се конфронтира с Гала, Любомиров я поддържал във всичко и с това спечелил благоволението ѝ. На зрителите прави впечатление, че откакто води с други хора, Гала изглежда напрегната и нервна в ефир. Настроението ѝ обаче рязко се подобрява, щом Илиян вземе думата.

Източник: www.blitz.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?