Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Вижте какво ще е бебето на Поли Генова
Вижте какво ще е бебето на Поли Генова
Вижте какво ще е бебето на Поли Генова

Вижте какво ще е бебето на Поли Генова

Певицата Поли Генова чака мъжка рожба, разбра ko4

Това разкри самата тя в студиото на „Преди обед”. След като водещият Сашо Кадиев я попита какъв ще е полът на бебето, тя му зададе въпроса какво е неговото детенце. И каза, че бъдещата й рожба няма да е като неговата (актьорът има момиченце).

„Вече нямам желание да купонясвам. Други неща ми станаха приоритети. Всичко останало си е нормално. В един момент организмът ти се стабилизира и ти го усещащ”, сподели чаровната блондинка. „В момента трудно си обувам обувките”, добави шеговито изпълнителката.

Поли Генова си купила самолетен билет, за да отиде при любимия си и да му съобщи лично новината. „Но той според мен се усещаше, защото се държах странно по телефона”, добави тя. С мистериозния мъж се запознали преди 2 години на наградите на БГ радио. „Запознахме се през 2016 г. Видяхме се за няколко часа. Следващата година отново се видяхме на същото събитие и повече не се разделихме. Той е холандец, има холандско гражданство”, сподели развълнуваната певица. „Не се занимава с музика. Бизнесът му е свързан с шоубизнеса”, добави тя.

„Не сме планирали веднага да имаме дете, но сме говорили и сме го искали. Това е едно желано бебе. Той се съгласи да дойде при мен и да живее в България. Вече подредихме новия ни дом. Той не говори български и ми е много трудно.

„Още не мислим за сватба. Не сме от типа хора, които да бъдат подтикнати към такава стъпка заради факта, че ще имаме бебе”, каза още певицата, която се намира в 26-ата гестационна седмица от бременността.
Марица

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*