Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Вижте как Сузанита погази закона, грози я затвор СНИМКИ
Сузанита погази закона

Вижте как Сузанита погази закона, грози я затвор СНИМКИ

Въпреки че е още само на 16 години, Сузанита вече е зад волана, видя ko4

Тийн певицата, на която скандалите изобщо не са й чужди, гази нагло закона и не личи много да се притеснява от този факт.

Наскоро дъщерята на Орхан Мурад сама се похвали как шофира лъскав автомобил, без да притежава документ за правоуправление, с какъвто може да се сдобие чак след две години.

От кадрите става ясно не само, че скандалната изпълнителка натиска здраво педала, но и че се забавлява от това. Разбира се, това бързо предизвика гняв и възмущение в социалните мрежи, където за кой ли път задават въпроса къде са родителите на тийнейджърката в този момент и защо не реагират на волностите й.

„Това момиченце яко се самозабравя и явно и харесва да прави скандали. Само че за тия без книжки четем на едни други места и едни други работи”, гласи един от гневните коментари по адрес на Сузанита.

Тъй като шофира, без да има законово право за това, младата певица е сериозно застрашена не само от тлъста глоба, но и от затвор, каквито са следствията от подобни волности. Какво ще последва за скандалната изпълнителка обаче, предстои да разберем.

Сузанита погази закона Сузанита погази закона Сузанита погази закона

Източник show.blitz.bg

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*