Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » „ВИП Брадър“ си отива завинаги?
„ВИП Брадър“ си отива завинаги?
„ВИП Брадър“ си отива завинаги?

„ВИП Брадър“ си отива завинаги?

„ВИП Брадър“ може да не излезе на екран догодина!

„ВИП Брадър“ спира седмица преди планирания финал. Самите участници бяха уведомени в крачка за промените във формата, а също така бе излъчен разговор между Наско и Стефан, че си тръгват по-рано.

„ВИП Брадър“ си отива завинаги?

Край с „ВИП Брадър“?

По план играта трябваше да приключи на 9 ноември, а финалът на 12. За съжаление на продуцентите обаче, на тях им се наложи да съкратят формата.

Ниският рейтинг, скандалите между участниците, както и огромните им претенции, станаха причина шоуто да бъде прекратено по-рано. От международната компания „Ендемол” дори са заявили, че ще преразгледат условията за подбор на участниците и дори бъдещото излъчване на формата у нас.

Фейсбук страницата на шоуто прелива от недоволни коментари. Много от зрителите се възмущават от безсмислените драми и скандали между участниците.

„Миналата година беше толкова яко. Алекс и Дани се сдобриха и ожениха. Сега ни занимават с този смешник Ричард и Розмари”. Други пък коментират, че между Ева и Ваня не е имало никакви драми и двете всъщност си тръгнали като първи приятелки.

На самите продуценти пък им писнало от претенциите на звездите. Нямало един участник в предаването, който да не искал куп неща, пише „България днес”.

Ден преди изгонването си например, Нора Недкова вдигнала махленски скандал, защото от продукцията се забавили и й пратили с голямо закъснение фризьора.

„Може би прекалено много им угодихме и се взеха за големи звезди всичките”, вайкат се от шоуто. Те се надяват да компенсират издънките с по-голяма продължителност на „Ол Старс”, който ще събере звезди от различни формати.

Ако обаче и този сезон се провали, бъдещето на формата е поставено на карта. И догодина може и да го видим заменено от друго шоу, коментират в телевизията.

Източник: www.kliuki.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?