Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Вкусна смес от 3 продукта чисти червата, обновява кръвта, избавя от запек, холестерол и излишните килограми
Вкусна смес от 3 продукта чисти червата

Вкусна смес от 3 продукта чисти червата, обновява кръвта, избавя от запек, холестерол и излишните килограми

Понякога комбинацията между няколко обикновени продукта може да има невероятен резултат за тялото, изпробва Ко4.

Като тази смес от 3 супер храни – освен, че очиства напълно тялото от токсини и обновява кръвта, тя подобрява кръвообращението, понижава холестерола и риска от образуване на кръвни съсиреци! Като чудесен ефект от пречистването на червата идва и загубата на онези няколко излишни килограма, които ви мъчат от години.

Отслабвате колкото трябва и без усилия!

Естествено, тук трябва да направим важно уточнение – безполезно е да използвате този естествен метод като средство за отслабване и при това да ядете храна, която съдържа голямо количество масло, мазнини, захар.

Няма чудотворна формула за загуба на тегло. Мисията на тази рецепта: обновяване на организма, почистване на червата и засилване на метаболизма.

чиа и лимон за пречистване

Как действа?

Много просто: снабдява тялото с фибри, което води до по-голяма способност на организма да елиминира токсините.

Трите съставки на рецептата са много здравословни.

Сливата е доста богата на фибри. Улеснява храносмилането, допринася за правилното функциониране на червата и регулира холестерола. Освен това подмладява клетките на тялото, тъй като съдържа антоцианин, вещество с антиоксидантно действие, което активира процеса на премахване на свободните радикали. Яденето на сливи активира кръвообращението и спомага за намаляване нивото на лошия холестерол.

Вкусният плод предотвратява образуването на кръвни съсиреци и действа срещу появата на сърдечни проблеми. Лимонът алкализира тялото, т.е. „регулира” кръвта, за да елиминира мазнините и токсините от тялото. Той стимулира нормалното функциониране на всички органи на храносмилателния тракт. Външният слой на семената на чиа е богат на разтворими фибри и слизеста обвивка. Неразтворимите фибри премахват токсините от стените на дебелото черво. Чиа също помага за намаляване на депата на холестерол. Освен това ускорява метаболизма и е богата на витамин С. Рецептата е много проста.

Вечерта оставяте 1 чаена лъжичка семена от чиа и 3 сливи в 1 чаша (200 ml) вода в хладилника.

пречистване на тялото

На следващата сутрин изяжте сливите. Добавете към останалата течност 1 супена лъжица прясно изцеден лимонов сок, разбъркайте.

Изпийте водата на малки глътки, тъй като тя стимулира храносмилателния процес.

Бъдете красиви и здрави!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?