Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Владо Карамазов едва оцеля по време на почивка
Владо Карамазов едва оцеля

Владо Карамазов едва оцеля по време на почивка

Владо Карамазов попаднал на истински ужас, научи ko4

Владо Карамазов претърпял истински ужас. Звездата от „Дяволско гърло” попаднал в окото на истинска тропическа буря. Актьорът е на почивка на Азорските острови. Там големият артист е на почивка.

По програма Карамазов трябвало да посети доста интересни неща. Но наскоро той участвал в природно шоу такова, каквото веднъж в живота се случва. И оцелял, за да разкаже за кошмарната случка.

Актьорът трябвало да види местните забележителности и да се изкачи до действащ вулкан. Но по време на изкачването се развихря истинска буря.

Владо се оказал сам, без придружители и попаднал на група чужденци, с които заедно преживяват ураганния вятър и проливния дъжд. Курортистите се озовали на върха на единия от островите, в самото сърце на Атлантика, пише вестник „България днес”.

„Мисля, че съм късметлия! Поне за някои неща. Вчерашната случка ще я помня и мисля дълго. Защото можеше да не стане така, да не стане по този начин, с тези хора. За някой случката ще е банална, но не е.

Два часа прекарах с шестима непознати канадци и бяхме избрани да гледаме невероятното представление на природата. Защо природата си направи труда да изнесе този спектакъл на 7 човека нямам представа.

Викахме, плакахме, не вярвахме, че се случва. Е такива 2 часа са си подарък за нещо. Най-хубавият ми подарък от живота”, написа актьорът.

Владо Карамазов все още не се е върнал от екзотичното си пътуване, за да разкаже подробностите за пътуването си.

За него звездата от „Откраднат живот” споделя, че това е най-екстремното нещо, което му се случвало и на моменти се е чудел, дали ще оцелее.

„Не е случайно, че наричат островите врата между два свята – единия – на бури, катаклизми и вулкани, а другият – на смирение и спокойствие”, казва Карамазов.

Актьорът споделя, че бил добре екипиран, но времето не било на буря и разваляне.А ураганът се развихрил изведнъж.

„Това приключение ми донесе най-невероятните гледки в живота”, прави равносметката си Карамазов.

razkritia.com

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?