Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Внучка на зъболекар запали мрежата: Струва стотинки, а чисти зъбен камък за 10 дни! (никой стоматолог днес няма да ви го каже)
Внучка на зъболекар запали мрежата

Внучка на зъболекар запали мрежата: Струва стотинки, а чисти зъбен камък за 10 дни! (никой стоматолог днес няма да ви го каже)

Дарина Янкова е на 43 години от Бургас и внучка на вече отдавна пенсионирана зъболекарка, разбра ко4.

От баба си, която години наред се е грижила за здравето на зъбите и венците й, знае този стар, но ефективен метод. С който само за дни успешно премахваме зъбен камък в домашни условия.

“В наши дни никой стоматолог няма да ви го каже. И не, защото природните лекарства и методи не действат. А, защото болшинството нямат финансова изгода да се лекуваме у дома. Светът вече се промени, всичко се прави за пари”, признава Дарина.

Тя обяснява, че бакпулверът прави чудеса за чистене на зъбен камък у дома, но въпреки това, не е за всеки.

Противопоказен е само за хората, които имат пукнатини на зъбите и нарушения в зъбния емайл. Те не бива да го ползват, за да не ускорят развитието на този проблем.

При всички останали обаче, това е едно наистина велико природно средство за почистване и поддържане здравето и чистотата на устната кухина. Освен, че премахва зъбния камък повече от отлично, бакпулверът спомага и за премахване на лошия дъх в устата.

“Запомнете обаче, че всеки път, когато миете така зъбите си, трябва да изплаквате повече от обилно устата си.

И последната следа от бакпулвер по зъбите трябва да е изчистена, за да не навреди на емайла ви”, отбелязва внучката на пенсионираната стоматоложка.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?