Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Връх на простотията! Николета ще лапне 200 бона, за да ражда на живо по телевизията
Връх на простотията! Николета ще лапне 200 бона за да ражда на живо по телевизията

Връх на простотията! Николета ще лапне 200 бона, за да ражда на живо по телевизията

Може би вече сте чули, че Николета Лозанова е много вероятно да роди на живо по телевизията. Това ще стане в специално риалити предаване по БТВ. Първо ще се проследи бременността на НиЛо, а финала ще бъде с раждането на детето ѝ.

Предаването се очаква на пролет и прогнозите са за огромни рейтинги

Сега от Уикенд добавят, че за целия процес Лозанова ще прибере 200 хиляди лева хонорар. Отделно от нея сериозна сума ще получи и Ники Михайлов, бащата на детето. В предването ще видим обзавеждането на дома за по-голямото семейство – креватче, гардеробчета, дрехи, играчки и подобни покупки.

Фокусът ще е вълнението на Николета в очакването на следващата ѝ рожба

Николета Лозанова винаги е искала второ дете, след Никол, на която е баща Валери Божинов.

Темата стана особено актуална, когато Лозанова се събра с Михайлов. Той все още няма деца и иска да стане баща. И миналата седмица, семейството обяви голямата новина за проведена инвитро процедура. Според слухове е станало в Турция.

От националната телевизия веднага са се активизирали и са подписали договор с Лозанова

На пролет ще гледаме как тя посещава лекари, как реагира Никол на новината, че ще има братче или сестриче, вълненията на Ники, как се храни Николета, как ще поддържа формата си и какво ли още не.

Очаква се риалитито с Николета да върви рамо до рамо с новият сезон на „Ергенът“. Целта на БТВ е да завоюва националния ефир и то с голяма разлика. От Нова телевизия също усетиха потенциала на тази идея. Те направиха рубрика в „На кафе“ за бременността на Василена Винченцо. Шоуто с Николета обаче ще е на друго ниво.

Дори повече от епизода на „Вип Брадър“, в който беше излъчено раждането на Екатерина, дъщерята на Мариана Попова и Веселин Плачков, който тогава участваше в предаването. Там беше грандиозно, но само в един епизод. Тук ще имаме цяла поредица.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?