Новините на фокус
Home » СВЯТ » Всепризнат 10-годишен гений пусна бомбата: Стивън Хокинг греши! Ето я неподозираната истина за Господ!!!

Всепризнат 10-годишен гений пусна бомбата: Стивън Хокинг греши! Ето я неподозираната истина за Господ!!!

10-годишният Уилям Мейлис от Пенсилвания е всепризнат гений. Той започва да говори на 7 месеца, на 21 месеца вече решава сложни математически уравнения.

На 2 години вече е написал първата си книга – детската история „Щастливото коте“. На 4 вече говори няколко езика, изучава латински и древногръцки.

Уилям Мейлис от ПенсилванияПсихологът Джоан Рутсатз от университета в Охайо е категорична, че това е „най-умното дете, което е виждала“.

Уилям завършва гимназия с отличие на 9 години, в момента е на 10 и е преполовил бакалавърската си степен в елитния университет „Карнеги Мелън“, очаква го магистратура и докторантура по астрофизика. Мечтата му е да стане астрофизик, но не веднъж е казвал, че истинското му призвание е да докаже пред човечеството съществуването на Господ!

Всепризнат 10-годишен гений пусна бомбатаБащата на Уилям е гръцки православен свещеник, което до някъде обяснява интересът на младия гений към религията.

10-годишният астрофизик си позволи да каже немислимото! Той е категоричен, че Стивън Хокинг греши в теорията си за създаването на вселената. Както знаем, Хокинг е атеист и не вярва в съществуването на Велика сила.

Малкият Уилям обаче открито заявява, че легендарният астрофизик греши и, че има конкретни доказателства, че вселената е създадена от реална физическа сила, която съществува в пространството – казано с други думи – Велика сила или Господ. 10-годишният гений е категоричен, че може да локализира точното физическо място, където се намира тази „сила“.

„Аз знам, точно къде в космоса е Господ, и ще го покажа на целия свят!“, смело заявява Уилям.

В момента е в процес на изготвяне на детайлно проучване, което ще му отнеме още около 2 години.

Младежът е сигурен, че след публикуването на научния му труд съществуването на Господ ще бъде безусловно доказано, ще знаем точно къде е и ще можем да видим Създателя с очите си!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?