Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Всички знаем, че Крисия е сладурана, но само вижте кака й – секси-красавица! (СНИМКИ)
Всички знаем че Крисия е сладурана но само вижте кака й - секси-красавица! (СНИМКИ)

Всички знаем, че Крисия е сладурана, но само вижте кака й – секси-красавица! (СНИМКИ)

Неведнъж сме писали за талантливата Крисия Тодорова, която цяла България обикна още като дете.

Да, сега вече Крисия е пълнолетна млада дама, която често пъти отказва да се съобразява с очакванията, които всички имат към нея и се опитва да върви по свой собствен път.

По-интересното е обаче, че Крисия, която е красива и чаровна, има по-голяма кака на име Тифани, която е дори по-красива и чаровна от малката си сестричка, а според познатите й спокойно може да сложи в малкия си джоб родните носителки на титли като „Мис Плеймейт“, „Мис България“ и т.н.

Тифани Тодорова
Тифани е мегасекси…

Мацката е напълно естествена хубавица, а формите й са изваяни до съвършенство.

Редовно чаровната блондинка залива социалната мрежа с провокативни фотоси, на които е доста разголена и показва свежа плът.

Тифани Тодорова гадже
С гаджето са заедно от няколко години

Със сигурност интерес от мъжете към Тифани не липсва, само че красавицата реже с остър нож всички мераклии да спечелят сърцето й. Секси блондинката от години има връзка с футболиста Николай Ганчев. В момента мачото, който си ляга до сексапилната кака на Крисия, играе в „Марек“ (Дупница), част от Втора лига на българския футбол.

Крисия със сестра си
Двете с Крисия на бала й

Двамата с футболиста обожават да пътуват. В социалната мрежа могат да се открият доста кадри от най-различни почивки. Една от най-предпочитаните дестинации за Тифани и гаджето й е Италия. Двойката обожава и нощния живот. Каката на Крисия и ритнитопковецът са засичани по дискотеки и барове, където винаги са в шумна компания.

каката на Крисия
Сестрата на популярната певица обича да позира и да показва извивките на тялото си

На обратния полюс пък е популярната Крисия. Певицата не обича да споделя за личния си живот никъде. Рядко се показва дори в социалната мрежа. И дори крие кое е гаджето й.

Двете сестри обаче са изключително близки. Стават още по-сплотени след смъртта на баща им Марин, който почина преди 2 години от инфаркт.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?