Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Всички коментират Наско от ВИП Брадър, но само вижте как изглежда майка му (СНИМКА)
Наско от ВИП Брадър

Всички коментират Наско от ВИП Брадър, но само вижте как изглежда майка му (СНИМКА)

Майката на Наско Колев ни обра точките с перфектната си визия и младежки вид!

Аделина Колева е майка на един от най-популярните млади изпълнители – Атанас Колев. Тя е завършила Медицинския университет във Варна, а Наско тръгва по нейните стъпки, изучавайки в момента именно медицина, узна HotArena.

В интервю за „България Днес“ Аделина разказва, че е приела новината за участието на сина й във „ВИП Брадър“ с много смесени чувства, най-вече защото той е неопитен, а в шоуто участниците подлежат на манипулация.

Обсъдили са семейно поканата му в шоуто, но решението да влезе си го е взел сам.

Майката на Наско от ВИП БрадърПосъветвали са го да не се поддава на провокации, тъй като е възпитан и интелигентен млад човек. Майка му издава още, че не му е повлияла за медицината. Наско е бил приет във всички университети във Великобритания, в които е кандидатствал, все инженерни науки, все с математика. Но в крайна сметка е избрал да следва медицина във Варна.

На въпроса към Ади дали й е неприятно името на сина й да се споменава редом до това на Мария Илиева и дали двете се познават, майката отсича: „Познаваме се, разбира се, с Мария Илиева. Не се дразня и не обръщам внимание какво се говори и пише за тях, защото не се интересувам от нуждата на хората от клюки и зрелища“.

А на запитването какво ще му каже, когато излезе от къщата, Аделина е категорична: „Че се гордеем с него! И че му „сваляме шапка“ за стоицизма! Балансиран, овладян и положителен!“.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*